Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biluxzsolt
aktív tag
Hátha jár erre valaki.

A D 925-öt érdemes lenne erre lecserélni?Fogyasztás miatt tuti,de a többi érdekelne.
Sajna nagyobb c2d procit nem támogat az alaplapom.
-
Bortolinni
csendes tag
Sziasztok! olyan kérdésel fordulok hozzátok hogy van nekem egy c2d 4500 2,2 de fel szeretném tuningolni gyárí hűtő van most rajta hogy csináljam mit állítcsak?
-
schrank
tag
szevasztok
eljött az ideje hogy az e4300-as procimat feltekerjem egy kicsit és van is ebben a topikban leírást mit mire állítsunk csak én a p5b alaplapi biosban ezeket a menüpontokat nem találom nem találom meg
tudna valamelyikőtök képekkel illusztrált hsz-ben levezetni egy ilyen 1,8->2,7GHz-es mutatványt ? köszi
-
baracsi
tag
E4500 pin mod-dal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Skynet258
veterán
válasz
theinfected
üzenetére
Ezt Windows alól nézted? Mert akkor azért, mert a speedstep visszaveszi a szorzót, ha nincs terhelve a proci. Ez így normális, ha leterheled, akkor is nézd meg: 1,8-at fogsz látni
Máskülönben nekem is ilyen procim van, nem csúcsszuper, de a 3 Ghz megy neki
Mod: jóég, most nézem mikori hsz

-
meh16
csendes tag
Szia!
Menj be a bios-ba valószínű a szorzó van visszavéve. -
Bocaa
senior tag
csatlakoznék a klubhoz kis időre

Milyen max feszt tolhatok egy E4500 nak
most 1.152 vel megy
megnézném azért visz e 4gigát
-
dudika1
tag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
köszi a segítséget.
azt szeretném még kérdezni hogy van agy 7200GS 256MB PCI Expressz videókarim
amikor betölt az xp van kép de rengeteg a kék de más gépben is meg a biosban is. szerinted mi lehet a baja? -
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
dudika1
üzenetére
Igen! Addig szerintem bírnia kell alapfeszültségen gyári hűtővel.
A sokkal régebbi technológiájú 65nm-es procik is elmennek alapfeszültségen gyári hűtővel 3000Mhz-en szépen.
A 3500 környéke szerencse kérdése, a lapodnak is bírnia kell az ezzel járó magasabb FSB-t. Elég jó esély van rá, de meg kell hűteni rendesen és lehet, hogy feszültséget is kell emelned.
Tedd fel 333-ra az FSB-t, nézd meg mit csinál. Elvileg mennie kéne. -
dudika1
tag
válasz
CsíkosMókus
üzenetére
Gyárival hűtővel kb meddig lehet emelni szerinted alapba 1800mhz
de olvastam hogy 3500mhz-ig fel lehet húzni.
szerinted 3000mhz-ig bírja? -
dudika1
tag
Valakit megkérnék hogy mekkorára lehet húzni a Intel C2D E4300 procit?
A gépem adatai:
Proci:E4300
Ram:1db 1Gb DDR2 667Mhz Ram
Alaplap:Asus P5PL2-E -
SzocsA
csendes tag
nos olvasgattam közben kicsit a fórumok között és rátaláltam valamire! gondoltam hogy az a baj hogyha auton van minden
ezért állítgattam kicsit!CPU Frequency: 350 1399 fsb 400 on nem tölt be nem indul el 1600as fsbje lenne!
DRAM Frequency: 700
PCIE: 100
PCI Clock: 33.33MHZ
Spread Spectrum: Disabled
Memory Voltage: 2.00Volt köv 2.05 de már piros
CPU Vcore: 1.325Volt köv 1.375 ha visszaveszem 1.300ra sárga
FSB termination Voltage: 1.4Volt köv 1.450 ez is
NB Vcore: 1.40Volt köv 1.55 ez is
SB Vcore (SATA, PCIE): 1.50Volt köv 1.60 ezt rózsaszínű
ICH Chipset Voltage: 1.057volt köv 1.215 ez isamúgy meddig lehet emelni az alaplapi fsbt??
az alaplap dobozára rá van ragasztva az 1333 MHz FSB! -
SzocsA
csendes tag
asus p5b alaplapom van!
E4500
800 MHz 2 gb ram!11 × 255 a max mivel eléri az alaplapi 1020as FSB sebességet
most akármit állítok 1020 as FSB rate fölé nem megy
33.33 Mhz a pci frekvencia meg 100 on van! 1.335v feszültségen van a procinéztem eredményeket a ugyan ilyen alaplappal 1400as fsbje volt lejjeb vette a szorzó és 350-400 közé tette az FSBt
mit kell ahhoz állítanom hogy nagyobb legyen az alaplapi FSB?
-
plexi
tag
deniel1984:.. Szerintem kicsit erősebb procit vehetnél, de alapjául véve nekem HD2900pro van alatta meg p35-ds4... Én személy szerint kevésnek érzem... :s
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy E4500 Everest Stability teszt --> proci 10*285 ön használom és cpu teszt alatt néha felmegy 80 fok köré egy CM hyperTX2alatt.. az normális? és miért írja a Windows XP hogy 3.14Ghz? (miközben 10*285) :| .választ előre köszöntem

-
deniel1984
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem: Van egy Asrock Conroe 1333-as alaplapom,
Intel dualcore d805-ös procival,
2 db 1024 Mb DDRII 667-es memóriával
és sapphire radeon HD2600XT-s videokarival.
A processzort akarom kicserélni E4500-ra.
Megéri-e, mármint az hogy teljesítményben több lesz e vagy mit kell még kicserélni, hogy "megérje"??
Válaszokat előre is köszi. -
Kombat
őstag
válasz
John Szasa
üzenetére
-
John Szasa
csendes tag
Hali Mesterem!
Nos, beállítottam mindent ahogy írtad!!!
Ezek után elindítottam az Orthos: Blend - Stress CPU and RAM tesztet és futott minden gond nélkül 1 órán át, a hőfok 59 C körül alakult!!! DE!!
Mikor újra indítottam a gépet, már nem indult be, csakis úgy tudott bekapcsolni hogy vissza állította magát 1800 Mhz-re!!
Mi lehet a baj???

Előre is mély hála!!!!!!!
-
Kombat
őstag
válasz
John Szasa
üzenetére
Robust Graphics Booster. Nálam ez az első a menüben. Ha nálad esetleg nincs ilyen, akkor ne foglalkozz vele.
Ja és hogy tudd állítani a feszt., a System Voltage Controllt állítsd Manual-ra! (de a CPU VC-n kívűl mást ne állítgass el!!!)
-
Kombat
őstag
válasz
John Szasa
üzenetére
Hi!
Rövidítve írom a dolgokat!
BIOS>MB IT
RGB>AUTO
CPU CR>9X
CPU HCC>E
CPU HF>300
PCI EF>100
CIA2>D
SMM>2,66
.
.
.
.
CPU VC>1,32500VÍgy 2,7GHz-n fog menni (elvileg), amit bírnia kell alapfeszen, gyári hűtővel is!
-
John Szasa
csendes tag
Maximális Tiszteletem!!!
Olvasgattam a PH-n a hozzászólásokat és láttam hogy elég sok emberkének sikerült az E4300-t elég szépen meghajtani!!
Nos nekem sajnos az már 2.0 Ghz.en elkezd fagyogatni, meg újraidnul a gép és azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy valaki le tudná nekem részletsebben írni hogy mit állított be és kapcsolt ki a Bios-ban????
Nem vagyok nagyon kezdő csak már belefáradtam a kínlódásba!

NAGYON köszönöm előre is a segtíséget!!!!!!!

-
Nomad10001
csendes tag
Hali!
Nagyon alap vok a témában, de szeretnék kicsit húzni a gépen, csak ugye nem akarom h füstjelekkel találkozzak...
Van egy e4300-as, 1,8-as proci, ami most 230-as órajelen megy, 9-es szorzóval(2068), 2*1 G és 2*512 Kingmax 800 Mhz-es Ram mellett, és GeForce 6500 karival. Semmi mást nem állítottam, minden auton van. (Gyári hűtővel!) Ez így ok lehet?
Ha esetleg tovább akarom húzni akkor mit állítgassak hozzá? Ja, és azt hol látom h a RAM mennyin megy? Everestben csak a kihasználtság látszik...Nagyon THX
!! -
Trucka
csendes tag
Köszi
-
Trucka
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy alaplapot közepes tuningpotenciállal? Olyat, ami jobb, mint a P5B-VM

-
donsergiooo
senior tag
-
donsergiooo
senior tag
MA reggel jött meg!
Rawenál vettem! q6600 és beszámítva E4300. 20ezer volt a plusz költség!
Cpuval való eddigi tapasztalataim:
jó, jó, és alacsonyabb hőfokon megy mint az E4300

Tesztek hamarosan!
-
donsergiooo
senior tag
Nah eladtam a jóöreg E4300asom! Váltottam q6600ra! Minden jót nektek!

-
smk17
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Szerintem érdemes ! Mert már 22500 ért látni a neten !
Nekem egy e4500 van , és 1333-as fsbre fel tudtam nyomatni , az alap szórzó ugyan
11 x 200 = 2200 Mhz De még bőven lehet húzni 3.0 Ghz-ig .
Igaz akkor már vissza kell venni a szorzót 9x re .
Úgyhogy szerintem nem kizárt hogy az E4300 és az E4500 belülröl ugyanaz
csak nagyobb szorzót adtak neki . És azért egy pár 1000-essel olcsóbb.
Szerintem jól jársz vele
-
CimbiX
aktív tag
Cooler Master TX2-t ujitottam be a procimhoz. Everest meg idle CPU-ra 54/54/54-et ir ki, ez hogy a fenebe lehetseges? Rosszul merne? A VGA-m van 59°-on, de onnan sokkal melegebb levegö jon ki, a CPU-nal nem is erzek semmit... nem ertem. Valaki tudna ebben valami megnyugtatot irni?
-
sedo
tag
Nahát, ez rendkívül vicces. Felhúztam a procit 2400ig, kb így akarom majd használni, 1,325V van adva neki biosban ami kb 1,27-1,29 valós fesz, így most a cpu-ra everest 23-24 °C-t ír, ami jelentős csökkenés, viszont a core1/2 így idle 44°C (ami viszont emelkedés). Aki lát ebben logikát az magyarázza már el ekem is plz. :S
-
sedo
tag
Hazafelé beugrottam egy tx2-ért, kipróbáltam, de egyelőre nem igazán győzött meg. Minden alapbeállításon (1,14V-ot kap ilyenkor a proci), terhelés nélküli hőfokok: cpu/core1/2 - 37/39/39. Ennél gyári hűtővel is csak minimálisan volt magasabb. Terhelve (1,26V) cpu/core1/2 - 50/55/55. Nemtudom, h másoknál h szoktak alakulni a hőfokok, így nincs összehasonlítási alapom, de ez nekem kicsit magasnak tűnik, legalábbis én alacsonyabb hőfokokra számítottam. Amúgy a ház nagyon jól szellőzik, így azzal nem lehet gond, levett oldallapnál minimálisan változtak a hőfokok, többnyire felfelé.
Igazából nemtudom mire akartam kilyukadni ezzel az írással, megköszönném ha páran beírnák h náluk h alakulnak a hőfokok, de meglepődnék ha ennél nem lennének alacsonyabbak
-
sedo
tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Köszönöm, tetszik
Azthiszem ma be is ruházok egy ilyenbe.
Amúgy nálad hány °C vele a cpu, core1/2?DemonDani, kösz neked is, és a kérdésemre tőled is várnék egy választ

-
donsergiooo
senior tag
Hyper TX! 4e-5e HUF csak (réz és alu borítású)
Itt a link!
Keresd a Cooler Master Hyper TX-et! -
sedo
tag
Üdv!
Milyen hűtőt ajánlotok a procihoz? Nem túl komoly tuning mellett a lehető leghalkabban kéne tennie a dolgát. Válaszokat kösz előre is! -
donsergiooo
senior tag
-
Trucka
csendes tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Köszi

-
donsergiooo
senior tag
Dehogyis vagy Láma! Azt mond amit szeretnél, h legyél!
(nem nagyképűségből csak a kívánt eredmény eléréséhez)Nah nézzük!
Mivel nekem hasonló alaplapom van P5B ezért megosztom az én beállításaimat!
Hangsúlyozom saját felelőségell csináld és semmiképpen ne állj neki, ha a processzorodon csak gyári hűtés van!
A CPU-d mehet 333 FSB 9-es szorzóval (3000mhz) ha bírja 355FSB (3200mhz)
CPUnak adj 1.5V- valós feszt! (vagyis lehet 1.7V a BIOS-ban)
A Memokat oszd vissza a legkissebb órajelre! A fenti beálításokkal kb oylan 700mhz körül fognak menni (ha bírják akkor 900mhz körül, de akkor minimum 2.1V neki)
Fsb, ich, NB, SB feszültséget a legkissebbre állítsd, nem kell, hogy feleslegesen melegedjen (NE MARADJON AUTO-n)P5B-VM

Ahogy elnézem a lapodat méretesebb a NorthBridge hűtőbordád mint az enyém!Még valami! Igen fixáld a PCI-E és a PCI frekiket! Mindehez jó tápra van még szükséged!

-
Trucka
csendes tag
Sziasztok!
Láma vagyok tuningban és a következő konfigot szeretném húzni:

E4300 (gyári hűtővel) + P5B-VM alaplap
2x1 Gb 800Mhz Kingston CL5
8800GT 512Mb GSA kérdés az, hogy milyen szorzóval, FSB-vel, illetve fesszel érdemes alapból bepróbálkozni a cpu-nál? Esetleg 8x300 1.35V-on játszik vagy az már túl sok?
A másik, hogy a memória és pcie beállításoknál csak mhz-et lehet állítani. Azt hagyhatom Auto-n vagy tegyem 800Mhz-re a memet és 100-ra a pcie, hogy ne ugráljon?
Köszi előre is

-
donsergiooo
senior tag
válasz
DemonDani
üzenetére
Jah aztán közbe behűtöttem a rendszert!

Mondjuk nem meglepő azt nem írtam, hogy BIOS-ba 1.7V maxot adtam a cpunak! Valós értéke csak 1.6V terhelés esetén 1.55V ...nem veszélyes!
Meg aztán tápot kellett cserélnem, mert nem bírta a COLORSit 420W, most tettem bele egy 450W ASUS-t és a CPU+VGA tuningal sem kapcsol már le a gép ha elindítok valami erősebb játékot (Crysis, C&C3, FEAR...stb)
-
DemonDani
addikt
válasz
donsergiooo
üzenetére
Lehet hogy titokban nitrot használ

-
donsergiooo
senior tag
válasz
DemonDani
üzenetére
Hát ha alpfeszem hagyod nem fog sűlni a procid!
De azért dob a hőmérsékleten a tuning mindenképpen ..próbálkozhatsz nyugodt szívvel! (de szerintem már a kivánsciság miatt kipróbáltad mit visz)Nekem se tom mi van, mert nekem 90% ahogy 100% cpu használatom van, de a hűtőm nem meleg!

-
DemonDani
addikt
Gyári hűtővel mennyire lenne meleg 3Ghzen? Van esetleg valaki aki igy használja?
24/7-t bírná? Jah, és ehez ha mákom van ugye még nem kell túlfeszt alkalmazni?! (Csak mert akkor gondolom kicsit megindulna a melegedés)Köszi ha vki valaszol

Jah és egy IP35-Ere kívánom cserélni a jelenlegi erőssen anti-tuning deszkámat

-
donsergiooo
senior tag
megoldódott

-
donsergiooo
senior tag
Nemtudom miért, de egy orthos alatt felszökik a cpum 90-100fokra! Másnak is van ilyen problémája? egy HyperTX hűti! ..és nem is meleg a hűtő! -pedig ezüst pasztát kentem alá!
Valaki? ötlet?
-
Mans20
addikt
Hiztok
Lehet hogy januárban összerakok 1 gépet és E6xxx os procot gondoltam,de sajna még elég drága.Ez a E 4xxx es széria mennyivel gyengébb?
-
donsergiooo
senior tag
Üdv!
Nem jelent sokkal jelentősebb pontot, nekem is ennyit kapott! E4300-ról csak quadra érdemes váltani, mert minimális a sebességtöblet a másik 2 cput említve! (E6600 és /6750)
Jelenleg nincs játék ami kihasználja a "4" magot, vagy is az E4300 tökéletes még mindenre, nem kell akkora teljesítmény amíg nincs mi kihasználja! Kivétel ha renderelsz (video, 3D ..stB)Gondolj anyagiakban mennyit buknál! ..csak bölcsen!
-
alien_
őstag
E4300 -amat 3,2Ghz-en járatom, 3dmark06-ban 2700 pötty így a cpu, miért kap egy ugyanilyen 6700-es sokkal jobbat? ennyit számít az a 2mb cash? Ez vajon gyakorlatban (pl Cryis) is jelentős lassulást jelent? Magyarán: érdemes egy 6750-re váltanom, esetleg egy Quad-ra?
-
donsergiooo
senior tag
.

-
subaruwrc
félisten
és teszt még sehol
pedig érdekelne 
-
Bagira01
veterán
Eladó a tuningos e4300-m

-
törölt tag
Sziasztok.
Bocs a kérdésért, de kerestem "E4500" és "E4500 tuning" címszavakra is ebben a topikban, de érdemi tapasztalatot nem dobott ki a kereső. Érdekelne hogy van-e valakinek ilyen processzora és mit tud tuningban?
Valamint az is érdekelne hogy az EIST-et hogyan tudnám megőrizni mindenképpen tuning esetén. Úgy mint AMD-nél, hogy a szorzót nem állítom? Ha állítom egy core2 szorzóját, akkor csak letiltott EIST-el működik? Köszi a válaszokat.
-
Bagira01
veterán
Ha Armando_19-nek még nem is sikerült tesztelnie az övét, az enyémnek egyenlőre itt a vége léggel

-
donsergiooo
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
hééy!
Teszt? -
b.ricsi
csendes tag
hello
kérdésem a következő lenne: ti milyen programokat használtok tesztelésre? azok érdekelnének amelyek pontos hőmérsékleti értéket szolgáltatnak. Most kezdtem hozzá az OC hez és eléggé változó értékeket adnak vissza ezek: coretemp 0.95.4,, coretemp 0.94, everest ultimate 4.00.976, speedfan 4.33, bár mostan ahogy nézegetem az utóbbi 3 nagyjából egyforma értéket ad. akkor a 0.95 felejtős?
egyébként alapfeszen vagyok gyári hűtővel, 9*265-ön. (most tervezem egy ninja vagy infinity vásárlását)-jók ezek?
sajna 2,7 körül már nem stabil, 3 és fél óra orthos után fagy.Ez normális? feszt nem akartam neki adni rendes procihűtés nélkül.
köszi -
Bagira01
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
Elvileg 430-nál van az fsb limit. Következő fesz amit adhatok neki az az 1,67. Talán megpróbálom fsb fesz emelésével lehet, hogy megy még többet

-
Armando_19
őstag
válasz
Bagira01
üzenetére
hát, vízhűtéssel, új deszkával nagyon reménykedek benne

Hú bazz, most nézem 3852MHZ????????
Azt a leborult szivarvégit neki.... azért az komoly eredmény. FSB 428...
Hű. Hát minden tisztelet.Mod2: le lesz tesztelve P5K-ban, P35C DS3R-ben, meg egy DS5-be is. kivi vagyok melyikbe megy többet.
-
Bagira01
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
Nee
. Lehet, hogy valaki letaszít a trónról 
-
Armando_19
őstag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Meglesz nyugalom!

Kíváncsi vagyok én is hogy mit megy
-
donsergiooo
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Majd írj beszámolót!
-
Armando_19
őstag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Elvileg Mérnöki tesztpéldányok. Kevésbé melegednek, jobban húzhatók, meg minden ami ilyen finomságokkal jár. Lehet hazamegyek és adok neki egy kis feszt...

Meg megnézem egy P5K-ban,szerencsére lesz ma nálam egy. -
donsergiooo
senior tag
válasz
Armando_19
üzenetére
Kösz!
Amúgy nekem Enginering Sample: NEM!

Amúgy ez mire is jó?
-
Armando_19
őstag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Számítógép>Túlhajtás.
-
Skynet258
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
Jó kérdés, lehet a kupakon magán is jelölve van... de nem tudom biztosra, úgyhogy emiatt ne szedd szét a gépet
Meg asszem az ES procik csak tálcás kivitelben kerülnek forgalomba (ha egyáltalán), a tiéd dobozos vagy tray volt? Enyém dobozos, szal már csak ezért sem lehet ES. Hazamegyek, meg is nézem, mit dob most az Everest
Egyébként többeknek írt ki már ilyet... 
-
Skynet258
veterán
válasz
Armando_19
üzenetére
Nem valószínű, hogy az, enyémre is azt írta az eddigi Everest. A legfrissebb már asszem nem annak írja

-
Armando_19
őstag
E4300-ból mennyire gakori az ES? Mert tegnap néztem, hogy a kedves CPU-mra everest azt írja, hogy Engineering Sample: Igen. Kezdem azt érezni, hogy 17K-ba elég jó boltot csináltam vele.

-
Bagira01
veterán
válasz
donsergiooo
üzenetére
Hát én nem tom
. Jó darabot fogtam ki. 430 az fsb limitem 
-
MATEO6600
őstag
Nekem tud vki segíteni?
E4300-as procim van, és 1.8ghz-en üzemel.
AZ a baj, hogy Abit IL9Pro alaplapom van, ami nem támogatja bioson keresztül a húzást..
Nincs vmi módszer, hogy valahogy húzzam a procit?
Semmiképpen sem veszek új lapot. -
Bagira01
veterán
Itt az új dönteni való e4300 max eredmény

-
Nemezis92
csendes tag
Hát egy videókártyáéert max 45ezret adok, Szal ha 8800GT a körül lesz akor beválallom
deh még egyépként is akartam várni... -
Nemezis92
csendes tag
Sziasztok!

Most gondolkozom egy kisebb újításban
(alaplap, proci, videókártya, memória)
alaplapnak : Abit 35
procinak : E4500
videókártyának : Ati SAPH x1950 pro ultimate
Igazából az érdekelne hogy a procihoz mennek a fennt említett cuccok?
(ha még valaki be néz ide és válaszol nagyon Szépen KÖSZI) -
Kombat
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Rendesen rajta van a hűtő??
Nekem a Freezer néhány leszedés-felrakás után nem menr rá rendesen és akkor volt ilyen meleg a proc!
Leszedtem a gyári "akasztókat" és kis csavarokkal helyetesítettem azóta nincs probléma!
(Hátránya, hogy a hűtő levételéhez ki kell venni az alaplapot a házból!)
-
Skynet258
veterán
Akkor csak az én proccom szimpla f*s, most belőttem 1.4 voltra, 325-ös Fsb, igy idle 50 fok...kissé meleg asszem
Load meg 60...érdekes, hogy csak egy 10-est dob rajta. Vagy a core temp is szar
A memó nem gond, 800-as Geil, ha kell 1000-et megy 5-5-5-15-ön, de amikor kellett, vissza is volt osztva. Most 812-őn megy 4-4-4-12
A proccom antipéldány, ez van, úgyis csere lesz lassan...
-
Armando_19
őstag
Fura..
Intel oldalán csak egy fajra van. -
válasz
Armando_19
üzenetére
Én 2-ről tudok.
-
Kombat
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Hi!
Szerintem megy az többet is alapfeszen!
Próbáld ki a 8x380MHz-t! Nálam már néhány hónapja így megy és teljesen stabil!
Alapjáraton AC Freezer 7 Pro hűtővel 25-30 fok, de terhelve se melegebb 40 foknál!
Persze figyelj a memóriák sebességére is, lehet, hogy amiatt nem tudtál többet kihozni belőle! -
Armando_19
őstag
Jól tudom, hogy E4300-ból csak 1 revizió van, és teljesen lutri, ki mennyire tuningosat fog ki?
-
Skynet258
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Hát elvileg max 1,5v ami még egészséges. Először nézd mennyi az fsb limit, mert akkor hiába feszeled szét akkor sem megy nagyon többet. De függ attól is hogy mennyire melegszik. Nekem pl. hyper tx-l már 1,34v-n is elég forró volt. De 12 fokba teraszon 1,48v-n 3,5Ghz 3dmark is lefutott és nem is főtt meg
. Ja és kérdés hogy tartósan használnád vagy csak hencegni 
-
Skynet258
veterán
Hola!
A 4300-as prockómnak mennyi a max fesz, amit adhatok, ha egy Hyper TX 2 hűti?
Köszi!
-
Speed®
titán
válasz
Bagira01
üzenetére
Lál ember, gondolkodj már mit kaptál/mennyi pénzért
Az akkori E64/63makhoz képest majd féláron kidobtak egy olyan procit, ami ha 3-400MHZel kevesebbet is ment, de megütötte átlagban a 3GHzet.
Mit vársz még szerencsétlentől? Igenis átlagon felüli a tiéd, örülj neki!
Az enyém 9x366on (3.3G) nem Orthos stabil, DMarkokat, Pi4Met bírja csak.
8x400on meg be se pislog, valahol 370 körül FSBwallos. Szégyen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nice