- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dregpeter
tag
hy, Van egy p35 ds3 as alaplapom, cpu intel e6550 ,x1950 pro vga-m, 1 gb ram, Chiftec 450 wos táp, és az a problémám, hogy a gépet müködött, másfél hete szereltem össze, kikapcsoltam és ujrainditottam közbe kivettem egy vinyot és a gép ujrainditáskor ujraindul, elkezdene bootolni még a monitoron képs jelenik meg, és kapásbol ujraindul MIT TEGYEK?
CLR_CMOS -ra jumpert tettem, hogy a bios frissüljön, de bekapcsoltam és semmi se mozdult meg semmi ventri semmi gépaktivitás nem történt kkor, és ha leveszem a JUMpot akkor se történik semmi . . .vagyis ugyanaz mint előtte.
Szétszedtem darabokra és ujra összetettem de semmi ugyanaz a probléma,
Azt figyelteem meg, hogy acpu ventrije kicit később i ndul el a szokotnál, miért van ez? talán emiatt a rendszer direkt ujraindul? védekező mehanizmus vagy mi? kétlem de nem tudom
help
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest