- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
kend rám nyugottan, nem nagyon hatódom meg tőle. talán megnézhetnéd, h hanyadik volt az én kommentem.
másrészt talán olvasd el a cikket is.
és gyakorold a szöveg értelmezést. nem a win használatától vergődnek, hanem a lététől. nem bírják elviselni, h van. hogy jobban kell az embereknek, mint az ő drágaságuk.
nemtom mire föl vagytok büszkék arra, h nehéz kezelni a debiánt. ezzel már vitatkozni is nehéz. ez itt nem a mazohisták klubbja.
(*Ujjal dobol*. - Esmein) -
Sianis
addikt
''a cikk jó, remélem mihamarabb lesz további folytatás.''
Ahogy lesz időm folytatom!Következőben arról akarok írni, hogy milyen nyílt programokkal lehet kiváltani az egyes alkalmazásokat, ehhez kéne nekem pár KDE-s emberke, akik segítenek készíteni pár SC-ot, meg ugye tudják is, hogy mik ott a profi programok az egyes feladatokra. Gnome alatt kiismerem magam, de persze szívesen veszem onnan is a segítséget...igen mindent én sem tudhatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged