- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
battle of britain is jön meg mafia 2 is .
Hát szimulátorban bármire használhatják. Járművek a talajon me felfüggesztésükig le vannak modellezve ahogy zötykölődnek , az se gyenge.
Az elég gáz akkor ha ralli játékban smmire nem használják. LOD biztos simább lesz vele. -
9950es
aktív tag
Tessellation makes realistic and open terrain possible. NVIDIA's Supersonic Sled Demo demonstrates realistically detailed terrain, with LOD changes that balance detail and framerate on a 15km scaled map. The ground is no longer a simple plane, but contains hills and cliffs. Areas that are further from the camera receive less tessellation than areas that are close.
ezt beletudják rakni egy olyan dx11 játékba ami szeptemberben jön?
-
9950es
aktív tag
Én nem értem ezt, a sweeney féle mikropoligonos rendereléshez ennek akkor mi köze van? Azon kívül hogy mi kerül a kijelzőre nem sok? Engem egyébként csak az analitikus anti alias részig érdekel, meg persze tűéles árnyékok is jók lennének egy vadászgépen pl. Dehát egy metro2033 mindenben alázza a mai játékokat nem?
-
9950es
aktív tag
Ha igazad van és kidobálják a dx11-ből a dp-t akkor még szép hogy GTX-et kell venni, akinek dereng valami cudas dolog a horizonton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest