Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LG, Huawei-Honor, Alcatel, HTC, Lenovo is sorakozik mögé. Meg ott van még (igaz pindurka résszel, de ismertek) BB, Microsoft, szinte a ZTE is.
Meg én elég sok embertől hallok már nagy boltnál is árult egyéb (pl. Xiaomi) neveket. Plusz ugye most már ott a Tesco, Auchan, szélesebb kínálattal. Tehát van bőven érintkezés. Pl. OP3N DOTT is sikeresnek mondható. Legalábbis eladások terén, közel nulla marketing keretből.
Illetve régebben volt 2 mobilos cég, GSM bolt meg kevés. Szóval a mobil kontaktus is alacsonyabb volt.
Meg a teljes kijelző miatt egy laikus ember előlről, mondjuk 1 méterről (márkajelzés nélkül) kevés esetben tud márkát párosítani a telefonhoz. Régebben nagyobbak voltak a különbségek. Motorola 5200, Ericsson 197, Nokia 2110, Siemens S1.
-
.Szaki.
addikt
Nekem is így volt, amikor még Honorom volt, kiraktam az asztalra, mert vártam egy fontos hívást, kérdik ez mi. Mondom egy Honor 4X. Rögtön jött a kérdés: Az valami dzsunka kínai?...Mondom nem, igazából ez egy Huawei, szóval kínai, de nem dzsunka.. Jaaa, úgy már ismerem..volt a válasz. Szóval később mindig ha valaki rákérdezett inkább azt mondtam, hogy Huawei 4X, úgy már könnyebben el tudták helyezni.
Duliee +1
Egyébként meg baromira mindegy, most egy iPhone-t használok, de azt is baromira kínában gyártatják..oké nem kínai, de ott készül, szóval durván mindennek van köze Kínához.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged