- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
#32839680 #196 üzenetére
El is olvastad, amit írtam? Azt írtam a fele belenyúlt vagy valami szart használ, amivel szétkúrja a rendszert, a maradék felénél valami összeakadás van és a másik felénél a windows szart el valamit, egy szóval se írtam, hogy mind user hiba. De nézd meg a windows topikot a legtöbb hibánál szépen derülnek ki, hogy a kedves felhasználó el felejtette megemlíteni, hogy ezt azt átírta a regisztriben, illetve, ilyen olyan takarító programokat használt.....
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
t72killer #189 üzenetére
Na az újabb, mint amik nekem voltak és nálad gond volt nálam nem, az is lehet, hogy az intel teljesen szart rá és a sok panasz végett az ms hozzányúlt, hogy jó legyen, de az se kizárt, hogy win update-n jött az inteltől javítás. Ha az intel sebezhetőségeket nézzük, azok javításai is mind jöttek win update-n. Szerintem itt az intel sara volt, elvégre másik chipset mellett gond nélkül ment, vagy ez is csak ilyen random módon válogatott, hogy kinél jött elő?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
t72killer #186 üzenetére
Érdekes ez az usb-s gond, mert nekem volt 2db 1155-ös gépem is és mindkettővel gond nélkül ment az usb, nem volt semmi gondom velük pedig kezdetek óta használom a win10-et, az egyik gép tavaly év végén lett lecserélve, így ezek szerint nálad az intel driver volt szar, ha másik intel gépnél meg tökéletesen ment végig.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
#32839680 #182 üzenetére
Annyira nem érdekel, hogy rákeressek, mert a hibák minimum felénél belenyukáltak a rendszerbe, mert okosabbak, mint az ms és minden vackot tiltanak, aztán közéjük kerül olyan is, amihez nem kellene nyúlni. A maradék felénél valami más miatti összeakadás van, a másik felénél meg ténylegesen a windows szart el valamit. Nálam mindkét gépen normálisan megy ez és a két bátyámnál se volt ilyen gond, pedig az egyikük gépében csak 8GB ram van, így hamar belefutna ebbe játék mellett.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
t72killer #162 üzenetére
"#153: én "csak" az alaplap USB chipjével szívtam, mea culpa hogy nem ragadtam instant forrasztópákát és szedtem ki a gépből. "érdekes" bő 1év elteltével több win (nem driver!) patch után megjavult."
Nem lehet, hogy közben win update-en keresztül ment hozzá driver frissítés is? -
Dragon3000
nagyúr
válasz
t72killer #150 üzenetére
Az persze elő se fordulhat, hogy az alul feszelésed nem volt stabil, ami a frissítés után dobta el magát? Nekem oc-va van a rendszer és eddig minden frissítés gond nélkül ment fel, egyiknél se voltak kékhalálok, max akkor, amikor az oc-t tesztelgettem, de az nem a rendszer hibája.
-
Dragon3000
nagyúr
"Az egyik legérdekesebb változás, hogy a Microsoft új Cortana applikációt vezet be. Úgy is lehetne fogalmazni: meghalt Cortana, éljen Cortana! A vállalat a korábbi programot teljesen lelövi, így a rendszer elveszít számos képességet, például a zenehallgatásra, vagy az okosotthonok vezérlésére vonatkozóan. Ha valakinek ezek tetszettek, akkor nem fognak örülni a friss verziónak, amely kifejezetten a produktivitással kapcsolatos feladatokra koncentrál. Ezzel a cég megpróbálja hasznosabbá tenni a rendszer digitális asszisztensét."
Miért nem lehetett ezt a funkciót az újnak is megadni? Ha egyszer valamit adnak, utána miért veszik el és adnak helyette mást? Nem használom a cortana-t, de aki igen és ezt a funkciót is annak ez nem fog tetszeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest