- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz milendaniel #78 üzenetére
1. Tudtommal a Samsung Note széria AMOLED-jei a legszínhelyesebbek egy ideje (forrás: displaymate). Most tekintsünk el attól, hogy gyárilag brutálmód túl vannak szaturálva, de van bennük sRGB, DCI-P3 mód, ha valaki épp arról akarna nyomtatni, vagy azon szeretne PS-ezni. Azért lássuk be, elég ritka az ilyen. A többi ember inkább élvezi a túlszaturált színeket. De ezekben a módozatokban színhelyesebbek, mint akár az Apple által használt, egyébként szintén Samsung (OLED) és LG (IPS) kijelzők.
2. Nem tudom milyen androidos telefonokat használtál, én mostanság leginkább Huawei, Xiaomi téren mozogtam, és volt hogy hónapokig nem indítottam újra. Ehhez képest láttam ismerősi körben fagyó iphone-okat.
De egyébként persze, hogy általánosságban jobban fut az iOS, mivel sokkal kevesebb hardverre kell optimalizálni.
Akkuidőről, ár-érték arányról ne is beszéljünk....
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Blizzardking #75 üzenetére
Én nem speciel az iphone-okról beszéltem, hanem általánosságban az összes telefonról, iphone-om sosem volt és nem is lesz.
Sose tudnék tokkal használni egy telefont, nem azért alkották meg olyanra, amilyenre, hogy aztán elrejtsem és megvastagítsam.
Aki meg olyan balfasz, hogy összetöri, az persze használjon tokot meg gusztustalan fóliákat. Én meg inkább vigyázok rá.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Tigerclaw #44 üzenetére
Vagy a pénzért megdolgozó ember élvezni akarja, amit vett a nehezen összerakott pénzéből, vigyáz, hogy ne törje össze, cserébe élvezheti a telefonok egyik legfontosabb tulajdonságát, a design-t. Továbbá azt sem akarja, hogy kvázi ok nélkül 2mm-rel vastagabb legyen a komolyabb pénzért vásárolt telefonja.
-
South Velen
addikt
válasz Schuler888 #10 üzenetére
+1, már valahol a mindenegyben blog szintjén lehetünk.
Igazából ez már durvább egy clickbait-nél, lényegében egy ordas nagy hazugság a cím