- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem ennek a hardver-nek elégnek kellene, hogy legyen, ez inkább szoftveres optimalizálási probléma...lesz.
A note8-cal felvett 4K-t sem a saját képernyőjén nézem vissza. Viszont botrány ide, vagy oda...Az X elveri note-ot, egyszerűen szebb, jobb, frankóbb, ami fotó, vagy videó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Arra még nem gondoltál, hogy 4K videót azért csinál valaki, hogy ne a telefon "kis" képernyőn bámulja vissza, hanem egy 75-ös monstrumon?
Ettől függetlenül ez a része, mint írtam nem jó. A 30 fps is, inkább látszik néha 22-nek, de ugyanez a helyzet full hd-nál is. Olyan, mintha (amit nem hiszek), hogy nem bírja a hardver, itt van rendesen mit kijavítani. 60fps full hd simán vinnie kellene. A 950-ben lévő 808-as, ami talán egy picit már-már gyengébb is, mint a 625, simán, röhögve tudja ezeket. Bár a lumia kamerák-tól inkább csak tanulni lehet, hogyan kell minőségi képeket, videókat csinálni, hirtelen zsebből előkapva. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ritkán mondok ilyet, de ez egy kicseszett frankó készülék! Talán csak annyi, hogy a 4K-hoz ez a hardver már kevés....-nek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest