- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az euronicsban pont jár jutalék az eladott termék után is. Múltkor néztem egy eldobható egeret, amíg eldöntöttem milyen legyen és megjött. Kérdeztem hol vannak az egerek, megmutatta kiválasztottam elkérte felírta az adait egy kis papírra meg a nevét, hogy ezzel menjek a pulthoz és segít a kolléganő a fizetésben...kabaré...
-
tixem
addikt
Nehogy azt hidd, ha elkezdte volna neki sorolni a kétféle Kirin között a különbséget meg a többi speckót, hogy értett volna bármit is belőle átlagjóska. Nézett volna csak, mint hal a szatyorban. Konyhanyelven sokkal többet ér el az ember az átlagvevővel, mint szakmai hozzáállással. Aki meg ért hozzá, annak nem kell eladó, maximum annyira, hogy a készletet csekkolja. Tapasztalat.
Ez a válasz kicsit flegmának tűnik, de röviden, tömören elmondta a lényeget és hát alapvetően igaza is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest