- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mielőtt nekiállsz kritizálni, légyszíves tanuld meg az értő olvasást
Köszönöm
Ki mondta, hogy nem értem, mért van GPS? Játszani mondjuk nem szoktam, de ennek meg ehhez semmi köze. Felesnek tartom a 2 magos procikat igen, de azt is írtam, hogy majd meglátjuk, mire lesz ez jó, vagy mire sem.
Az egyedüli bajom azzal van, hogy egyre több mindent zsúfolnak a telefonba, miközben az akksikat majdhogynem változatlanul hagyják, pedig szerintem nem csak nekem fontos, hogy ne kelljen naponta 2x tölteni.
Ha te nem érted amit eddig leírtam, az meg a te bajod.
-
válasz
#16820480 #17 üzenetére
Na igen, de nem volna jobb, ha nem kellene kompromisszumokat kötni?
Nem a fejlődés útjába akarok állni, habár értelmét nem látom, hogy lassan PC-s hardverek kerülnek a telefonokba, de ezzel együtt tényleg léphetnének már valamit energiaellátás ügyében is.
Egy PC-s hasonlattal élve, régen egy 200W-os táppal te voltál a király, de próbálnád meg ma egy csúcskonfig alá betenni. Kurblizni, vagy 3 tápot beszerelni gondolom te sem akarnál
Tudom, nem ugyan az, de a lényeg érthető.Ha meg szeretnék egy fejlett hardverrel szerelt telefont venni, akkor nézzem el, hogy fél nap alatt lemeríthetem? Valamit valamiért nyilván, de azért csak jobb volna, ha elmenne 3-4 napig nem?
De hagyjuk a témát, mert csak offolunk itt a topicban
-
Lehet hogy nem, de azért várjuk meg vele a teszteket. Illetve attól, hogy készenlétbe nem, használat közben még mindig ehet többet..
A 4"-t meg embere válogatja. Nekem már telefonban sok.
Szerk: Na az szerintem is. A 16:9 filmek miatt még jó is, de oda meg már ez is széles, még akkor is ha van ilyen képarányú film, arról nem beszélve, hogy nem csak fimet néz az ember mobilon, másnál meg úgy elég érdekes lehet. A telefon külseje viszont nekem nagyon bejön
-
Igen, kissé túloztam, de a mai tendenciát nézve az az irányvonal, hogy egyre több dolgot próbálnak belezsúfolni a telefonokba, közben sorra jönnek a 4" környéki(vagy nagyobb) kijelzők, egyre nagyobb divat telefonon játszani(iPhone, XBox live stb..), ezért 3D-ben is erősíteni kell, de ugyan úgy fejlesztenek minden HW egységet, ami szerintem sokszor már túlzás, de ha ez kell a népnek, legyen, majd kiderül hova jutunk.. Erről olvasni minden nap, és mondjuk azt, nincs is ezzel baj.
Arról viszont nem sokat olvasok, hogy az akksikkal is kezdenének vége valamit. Szép és jó, hogy lassan KV-t is főz helyettem a telefon, de sokra megyek vele, ha már egy 3 napos túra alatt azzal kell babrálnom, hogy mit merjek használni, és mit ne, hogy kibírja végig. Mert míg naponta van lehetőségem tölteni, addig nincs gond, de a mobil még mindig azért van, hogy hordozhassam, a GPS-t se otthon használom, játszani/filmezni/zenélni/netezni/stb.. sem akkor fogok rajta, mikor otthon ülök..
Olyan telefont meg nem sokat találok, ami aktív használat mellett 2-3 vagy netán több napot kibírna, olyat viszont igen, amit fél nap alatt is lenullázok, ha úgy adódik.
Csupán erre próbáltam utalni..
-
1. Most mondtam személy szerint ezt először..
2. Leírni sok mindent lehet. Hiszem, ha látom.Ennek ellenére a mai telefonok az 1 magos 1 Ghz-es procikkal, és 3D gyorsítókkal szerelve sem kecsegtetnek túl hosszú használati idővel, azt meg nehezen hiszem, hogy majd az új 2 magos procival aztán hűde jó bírják, és 4-5 napig elmennek.
Innentől kezdve meg ugyan ott vagyunk.. Megy a kijelzőmért hajhászás, dobáljunk 8 magos procikat a telefonokba, hogy el lehessen felejteni az optimalizációt(amúgy szvsz teljesen felesleges ekkora procikat beletenni egy telefonba..), aztán lassan bekapcsolni sem lehet majd töltő nélkül, mert az akksi technológia ott tart, ahol a 3310 korában volt..
Ha neked ez jó, akkor nem szóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest