- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Lenne egy kérdésem.
Miután sikeresen kiüztem a Windows-t a tabletről és csak Android lett,így felesleges az oprendszer választó hisz ott már eleve nincs is a windows logo csak az android.Nem talált valaki erre valami módszert,hogy hogyan lehetne megváltoztatni a boot-olást?
Magyarul bekapcsolás után egyből töltse az android rendszert,ne a választási kép jöjjön be.
Amikor romot kerestem az én verziómhoz mintha valami hasonlót láttam volna valahol,de mivel nem tudok angolul így nehéz rátalálni a megoldásra -
hevizms
addikt
Na végre sikerült.
Aki még ezekután állna neki ennek a dolognak leirom még azokat az apróságokat amikre figyelni kell és nekem nem jött le elsőre
a 77-es hozzászólás windowstalanitásához pár tanács:
1 -a linken szereplő első hozzászólásban a letöltendő gbt.bin fájl csak regisztráció után jelenik meg!
2 -a romot az E3E7 készülékre nem ajánlja fel a hozzászólásban szereplő Teclast letöltő oldal,máshonnan kell beszerezni. Az E3E6 romja viszont onnan letölthető
3 -a letöltött és kicsomagolt rom mappanevében NEM MARADHAT KÍNAI IRÁSJEL
4 -a Flash progiban a Configuration:blank legyen ne pedig update vagy recovery! -
hevizms
addikt
A kinai irásjelek kivétele megoldotta a flash problémát.Köszönöm.
Pedig ha tudnád hogy mennyi flashelésen vagyok már túl,telefonok és tabletek estében és igazából ezt tudtam is,csak néha ezek az egyszerű dolgok nem jutnak az ember eszébe.Nem láttam a fától az erdőt
Viszont a bild szám változásán kívűl semmi nem történt.
Akkor nem igaz ez a dolog a 77-es hozzászólásban?:Windows eltávolítása:
Ezzel letakarítjuk a windows-t a tabletről, ezáltal az android 25GB szabad hellyel garázdálkodhat SD háttértár csatlakoztatása nélkül. Leírás:
[link]
Itt a lényeg, hogy szintén a gép típusának megfelelő (E3E6 vagy E3E7) android frissítéssel dolgozzunk. Az első hozzászólásban linkelt gpt.bin fájlt kell kicserélnünk a letöltött csomagban, ez elvégzi a piszkos munkát helyettünk (win törlés, particiók átméretezése, stb.). -
hevizms
addikt
Köszönöm.
Vannak kinai irásjelek a mappanévben.Akkor azt megváltoztatom.
Az akku feltöltött állapotban volt,erre mindig ügyelek Flasheléskor.
Kipróbálom majd másik oprendszerrel is,ha találok másik romot,akkor azzal is,aztán kifogytam az ötletekből.
Egyáltalán jól értem én ezt az egészet?
Ha sikeresen végig menne a flash,akkor kapnék egy csak androidos tabletet?
Elég ennyi hogy kicserélem azt a fájlt a romban?Amit te tettél be doksit,abban meg annyi minden van hogy csak úgy zúg tőle a fejem.
-
hevizms
addikt
Üdv urak.
Segitség kellene ehhez a művelethez:Windows eltávolítása:
Ezzel letakarítjuk a windows-t a tabletről, ezáltal az android 25GB szabad hellyel garázdálkodhat SD háttértár csatlakoztatása nélkül. Leírás:
[link]
Itt a lényeg, hogy szintén a gép típusának megfelelő (E3E6 vagy E3E7) android frissítéssel dolgozzunk. Az első hozzászólásban linkelt gpt.bin fájlt kell kicserélnünk a letöltött csomagban, ez elvégzi a piszkos munkát helyettünk (win törlés, particiók átméretezése, stb.).Ami nekem már elsőre problémát okoz hogy nem találom az emlitett első hozzászólásban a linkelt gpt.bin fájlt.
Amit már elvégeztem:
PlatformFlashToolLite_5.5.1.0_win32 letöltve(remélem ez jó a flasheléshez)X80 Pro (E3E7)-双系统-Android5.1-V1.07版固件 letöltve,kicsomagolva.
A tableten az USB hibakeresés bekapcsolva,ha csatlakoztatom a PC-hez a Flashtool progiban ott van.
Na most még ami érdekelne hogy maga a flashelés hogy megy?Mit kell kiválasztanom a Flashtool progiban a flash.json mellé? a configuration-nál?
blank,recover,update???? -
hevizms
addikt
Összetört a kijelző.
Ha valakinek esetleg tönkremegy a gépe (nem a kijelző) és kidobná,gondoljon rám és megveszem a kijelző miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged