- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
válasz
shenmuedc #30 üzenetére
Kösz.
Most már legalább ezt is tudom.
Már Törökország az új trendi....nem menő a Made In ChinaEgy ismerősöm mindig azt szokta mondani, hogy olyan műszaki cuccot kel venni amire az van írva hogy "Made In China" mert akkor biztos nem találkozol annak a hamisítványával (mivel már eleve az)
-
Szkipi
tag
Szerintem teljesen korrekt az írás is meg a cucc is. Grat
8500Ft és még USB is van MP3/WMA támogatással, szerintem teljesen okés.
Nem mindenkinek van rá keret, hogy a 20e Ft-os cuccok között nézelődjön. Arról nem is beszélve, hogy a cikk írójának ez volt a régi nagy vágya egy olcsó kis otthoni "döngicsélő", egyszóval hiába ócsárolják egyesek ha Ő örömét leli benne akkor felesleges minden szó.
Egyébként engem már régóta furdal a kíváncsiság, hogy ezeknek a Technika cuccoknak melyik gyártó a háttere, nem tudja véletlen valaki???
Én is büszkélkedek pár Technika márkájú cuccal (füles, óra..) de teljesen rendben vannak és régóta hibátlanul működnek (főleg az árukhoz képest)!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged