- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
taaz
tag
Jo cikk volt.
A készülék az árához képest jol teljesit. Csodát nem kell várni töle. Emlékszem még anno a 90' években volt egy két ismimnek piaci music centere.... EQ, lemezjátszo, kazetta....CD bemenet..... fadobozos hangfal...... fuuuu hogy üvöltött. De szépen nem szolt. És akkor joval többért lehetett hozzájutni, mint 8500ft. Engem mindig is a régebbi cuccok vonzottak, még a béke beli dolgok, ahol érezhetöen volt bennük anyag. "Tesla, unitra, vidi , orion.... meg a nyugatiak . " -
Armagedown
őstag
Hiába kötöl rá hangfalakat , ha az erősítője rossz minőségű , nem fog úgy szólni ahogy kellene neki
Uncsimtól elkunyeráltam a kis hifijét , még az is jobb ennél , legalább a hangszórói fából vannak
Ezt szerintem botfülüeknek találták ki , aki nem tudja hogy kell a zene megszólaljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest