- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Gondolkodtam azon, hogy elkezdem a trilógiát, mert sosem próbáltam és nagyon sok jót hallok róla. Viszont nem látok a ME Trilogyn kívül olyan kiadást, amiben több DLC lenne. Mennyit adnak hozzá még a játékhoz a külön megvásárolhatóak amik nincsenek a dobozos verzióhoz? Szeretem mindenből a GOTY kiadásokat, hogy megkapjak mindent, de ME-ből nem találtam ilyesmit. Melyik DLC az amit érdemes lenne megvásárolni pluszban?
-
szupermacs
veterán
Ha meg is jelenik, nem biztos, hogy lehet kapni nálunk minden GOTY kiadást. Én elég sokáig kerestem a Neverwinter Nights teljes kiadását, de nálunk csak ezt találtam és még ebben sincs benne az összes prémium module. A második részről ne is beszéljünk amit még mindig keresek itthon.
Egyébként ez volt az első játék, ahol fizetős letölthető tartalmakkal találkoztam. -
szupermacs
veterán
Nem úgy volt, hogy nem lesz több? Gondolom kezdik elfelejteni a ME játékokat és kell a pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Eladó egy Thrustmaster TMX kormány Xbox -hoz
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest