- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
Ezeken felül a Citadel (ME3) kiegészítő az, amit személy szerint erősen ajánlanék. A történethez nem ad sokat, maga a fő-cselekmény is inkább csak közepes, de a "party küldetés" miatt nem szabad kihagyni. Irtó hangulatos, én legalább 5x végigjátszottam azt a részt a különböző párbeszédek és interakciók miatt.
-
Z10N
veterán
Ha hibernalva vannak akkor teljesen el lesznek vagva idoben mikor megerkeznek. "Otthon" mar fejlettebbek lesznek, sot azota mar lehet talaltak masik utat is, igy amikor odaerkeznek mar ott vannak
Terben szinten, mivel a radiohullamok fenysebeseggel terjednek, igy kommuniklani sem tudnak majd. Az ME technologiai Lore-jaba nem nagyon mentem bele. Szoval tenyleg el lesznek vagva teljesen. Ha igy van akkor felfedezokent erkeznek oda, tamogatas nelkul.
-
Z10N
veterán
-
Vistaboy
veterán
Ne legyen igazam, de véleményem szerint egyáltalán nem fog megváltozni az EA és az összes többi cég hozzáállása sem, melyek a DLC-k eladásaiból több bevételt remélnek, mint magukért a játékokért. És ebben nem csak ők, hanem a játékosok is hibásak, mert ha nem vennék meg jó előre ezeket a DLC-ket Season Pass formájában, akkor nem készítenék őket ilyen lelkesen. A Dragon Age: Inquisition egy kivétel volt, de csak azért, mert a Dragon Age 2 és Mass Effect 3 fiaskók alaposan megtépázták a hírnevüket. Nyugodjatok meg, amint picit helyreáll a lelki egyensúlyuk, újra jönnek a DLC-k és Season Pass csomagok...
Gondoljunk csak bele: sokak számára nem számít 10, 20, 50, vagy akár 100 dollárnyi extra pénz sem, és már azelőtt megveszik a Season Passt, mielőtt egyáltalán tudnák, mi lesz benne... Ilyen hozzáállással lehet csodálkozni azon, hogy virágzanak a DLC-k?
Én teljes mértékben megértem a készítőket, hogy a maximális profitra törekednek, valamint a játékosok részéről is érthető, hogy mindenből komplett kiadást akarnak venni, DLC-kkel együtt. Viszont amiben szerintem a kiadók hibásak ezeknek a DLC-knek a kapcsán, az az, hogy utána nem mindig készítenek GOTY-t a játékokból, melyeket azok is meg tudnának venni kicsivel később olcsóbban, akiknek nincs megjelenéskor 60+60 eurójuk arra, hogy megvásárolják azt online a Season Passal együtt... Csonkán meg ki a fenének kell? Azért az Inquisition esetén is, ha a másik kettő nem is, de legalább a Tresspasser DLC maradhatott volna benne, mert az nem csak egy plusz küldetés, amit ki lehet hagyni, hanem a sztori folytatása. És ezzel már számomra nélkülözhetetlen.
De bármennyire is akarom, nem tudom megvenni a Dragon Age: Inquisition GOTY kiadását, mert kizárólag Originen elérhető, nekem viszont nincs megfelelő kártyám. Persze, ha lenne dobozos kiszerelésben, már rég itt pihenne a polcon. Viszont konzolra meg érdekes módon van dobozos (az meg kell a kutyának), akkor PC-re miért nem adják úgy ki? Félnek, hogy lewarezolják? Már rég fent van torrenten a GOTY, minden tartalommal együtt, nem kell ehhez dobozos kiszerelés...
De így legalább ráveszik a népet, hogy töltsék le onnan, utána meg jöhet a sárdobálás, hogy a PC-sek kalózkodnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged