- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fippo
csendes tag
Nagyon jó lett szerintem!
Gombok tökéletesen működnek! -
FATtila78
tag
Ezt a hangminőséget bármelyik jó ár/érték arányú 2500-3000 ft-os akciós árú márkás agybadugós füles hozza. Amúgy ezeknél a túlárazott TDK és Dension termékek tesztjeinél miért nincs ott a cikk előtt, hogy (X) ? Vagy a reklám/ PR cikkeket már csak blogként hívják erre felé?
-
LyonnaisFan1
őstag
Jól néz ki!
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem tudom ki hogy van vele, nekem többet számít a hangminőség, mint hogy világít e vagy sem.
-
trepxe
tag
Valójában hosszabban, csak az intenzitása lecsökken. Olyan mint az órák lumineszcens számlapja. Amikor rávilágatasz, erősen "visszavilágít". majd csökken az intenzitás, de sokáig fénylik még. Egy geg, ami a hangzásra nincs kihatással, de akár jópofának is tekinthető. UV fényben ( disco?) pedig valószínűleg jó erősen világít!
-
törölt tag
válasz
szentkuti11 #3 üzenetére
Nem lehetne ezeknél valahogy hangzásképet mérni, vagy frekvenciaátvitelt, ilyesmit?
Nem tudom pontosan mik vannak, lehet hülyeséget is írtam, de pl. jó lenne egy grafikon hogy lássam melyik tartományt hogyan viszi át. -
moleculez
veterán
Azt hogy kell érteni hogy pár percig világít?
-
Simi87
senior tag
Hangerőgombokért óriási pirospont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest