Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2
üzenetére
Itt a PH-n magyarázta nekem valaki, hogy mert a PC gyártás csak mondjuk 25% profitot hoz, a többi meg 40-et, akkor el kell adni ami rosszabb, mert lehúzza az átlagot, a befektetőknek meg az lett eladva, hogy x% lesz a profit.
Mondjuk valamelyik CEO pár éve mondta is, hogy nem akarnak többet csak a befektetők kiszolgálására menni. -
angyalpc2
aktív tag
Én már azt nem értettem, hogy a Lenovo-nak miért adtak el egy igen prominens, profitbilis üzletágat a thinkpad üzletágat és gyártást.
A Lenovo röhögött a markába. -
Meg a mainframe sem, de ezek sem mennek a végtelenségig. Az AIX-en is sok fejlesztenivaló lenne.
A DB2-nak meg elég sok alternatívája van, akár a fent említett környezeteken is. (Linuxon is.)
Meg Linux Power hw-n is van, az is az AIX ellen dolgozik.@juliabrilke : Rájöttek, hogy nem eladni kell mindent, hanem kiszervezni saját tulajdonú külön cégbe?

-
juliabrilke
veterán
Az IBM nagyon a cloud és AI mellett tett le a voksát, lehet az IT szolgáltatások már nem annyira nagy húzóerő.
AT&T-nél nagyon megy a pletykálás az átalakításokról, IBM leválasztotta a szolgáltató részleget Kyndril néven.Csak tudnám hol hallottam már hasonló sztorit régebben... Megyek megkérdezem a HP nyomtatómat.
-
sh4d0w
félisten
-
-
sh4d0w
félisten
Az IBM nagyon nem találja a kiutat Palmisano szálkásítása után. Akkor elveszítették saját jövőképüket a rövid távú profit érdekében és sem Rometty, sem Whitehurst nem voltak képesek a céget visszavezetni a növekedés útjára.
-
Annyira "örültem", hogy most majd a RedHat nevet is sikerül majd lelakniuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest