- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
Ezért is soha nem próbáltam még ki az andoridot(bár rengetek oka van még emelett)hogy a play store inkább szemét store.Az app store is sok feles dolgot kínál de 99% amit leszedtem az ment rendesen és az is volt amit leszedtem.bár mostanság itt is megjelentek a fake appok(sbssetting és társai).bár itt is lenne mit javítani a quickoffice amiért fizettem majdnem 1 éve rossz hiába a sok report amióta ios6 kijött az app úgy crashel mint a szél ha csatlakozni akarsz rá és a fejlesztők de még az apple is szarik rá ott virít fizetős app-ként még mindig...
-
Hiftu
senior tag
Én meg egy olyan rendszernek örülnék, ahol megmondhatom, hogy az applikáció által használt
rendszerekből mihez nem férhet hozzá mégsem.A legnagyobb gondom, hogy egy normálisan összerakott alkalmazásban már minden szart akarnak csinálni.
Az elemlámpa apphoz pl minek kell kamera? Egy normális app-ot sem találtam a kategóriában, ami nem használná a kamerát. -
törölt tag
Például ?
Az, hogy évek óta fenn van és mégis csak most vették le max. abban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag semennyire nem ellenőrzik mi kerül ki.
Azért kicsit gáz ha a hivatalos store-ból függetlenítőprogramokat, meg hasonlót lehet letölteni - évek óta...
Ezzel nem azt mondom, hogy biztosan minden szar amit levettek, de valamiért nyilván levették. -
devast
addikt
Azt ugye vágjátok, hogy tök legit, évek óta a marketen levő fizetős appokat is kivágtak... ilyen olyan hülyeségre hivatkozva, és a fejlesztőnek nem engedik, hogy a cucc "kijavítása" után visszakerüljön. Nem kicsit szemétség...
-
imi314
senior tag
Rendszeresen kellene ezt csinálni.
-
Koczó93
őstag
ennek már ideje volt, túl sok volt a fingós app és a többi rendkívül hasznos app.
-
SÖ
addikt
+1 csak úgy töltök le bármit is hogy előtte elolvasom a hozzászólásokat. Valami All Playert szedtem le és szó nélkül jött vele egy csomag az ő ajánlatuk címen. Pár mp zenehallgatás után újraindult a rendszer. Remélem nem települt valami. Nem változott semmi, gyors, és nem rossz a fogyasztása sem (Nexus4) de még lehet időzített akármi is. Remélem csak én vagyok paraJónás
-
most épp kicsit kuszább, két év múlva majd máshogy lesz, ahogy elrendeződnek a dolgok stb. élő dolog a technika, ez van.
de, hogy konstruktív is legyek: lesz rá egy nagyon elegáns válaszunk hamarosan, valami nagy közös teszt-kupac, hasonlóan a fórumhoz, ami ugye teljes egészében elérhető minden site alól, csak mindig az van elöl, ami a site-hoz kapcsolódik.
-
Edvig
tag
Ráfért már,
de még így is rengeteg maradt...
-
andro_et
tag
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Szerintem elsőre azokkal kezdik a kukázást, amiket a felhasználok jelentettek.
-
enginev3.0
félisten
Valamilyen úton módon kérhetnék a felhasználók segítségét is
-
bajaki
őstag
Nagyon helyes, válogassanak csak. Nagyon sok kukába való app van az áruházban.
-
ROBERTOH
őstag
Biztos volt már róla szó, csak lemaradtam róla...
Miért van az, hogy lapcsaládon belül többször is lejön ugyanaz a cikk?
[link] -
ESP23
senior tag
Ezeket is eltüntethetnék: Fake Windows 8, Fake Windows Phone 8, Fake iPhone 4s, Fake Internet Explorer stb.
Annyi fake előnevű program van, hogy 3 napig is sorolhatnám.
Nem tudom hogy ezekre kinek van szüksége. -
kelly416
veterán
Szerintem a játéknak kinéző háttérkép gyűjteményeket is nyugodtan gyalulhatnál.
-
HuMarc
veterán
Na végre! Nem a mennyiség, a minőség számít! 10 jó appal is meg lehet lenni, de 1000 silány appal sem mész semmire.
-
blackydan
senior tag
Épp itt volt már az ideje, remélem nem fognak leállni mert van még bőven...
-
Egy második hullámbeli nagytakarítás is ráférne mondjuk egy héten belül
-
tDr1v3r
veterán
Na, akkor a csengőhangok után jöhetnek azok az appok, amik aránytalanul sok szemetet szórnak...
(#5) Grisák
-
Grisák
tag
Navégre, bár még így is maradt több ezer hulladék app, de kezdésnek jo. Szívem szerint az összes értesítési sávba spammelő appot kukáznám.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ráfért már, a mindenféle szirsz*r alkalmazás között.
-
törölt tag
Bőven maradt még szemét.
Az igénytelen auto lefordított appnevekről és ismertetőkről nem is beszélve... -
ViiiiktorOC
senior tag
Az igen! Egyre nehezebb lesz nekik takarítani.
-
joey04
titán
Nagyon helyes. Rá is fér a nagytakarítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged