- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
válasz
#16939776 #101 üzenetére
Van egy titkom!
Évekkel ezelőtt vettem egy malacperselyt! Figyeltem a haverokat, mennyiért vesznek naponta cigit , esetleg egy sört. Én nem cigizek, és utálom a sört! / tudom most sok ellenséget szereztem magamnak/
Tehát, reggelente bedobok a perselybe 1doboz cigi árát + egy sör árát. Szerinted mennyi pénzmag gyűlik össze 1 év alatt?
Egyébként 1 full HD-s TV-n játszom, nem kellene ekkora teljesítményű VGA, de egyszerűen jó érzés, hogy van.
Valaki írta korábban, nem azért vesznek az emberek Mercit, hogy eljussanak A pontból B pontba, hanem ez egy életérzés! Ez is hasonló, csak egészen kicsiben. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#16939776 #70 üzenetére
Nem egészen. A next-gen felső-közép az aktuális felő-kategóriát hozza. Egy osztályonként lépkednek. Másrészt a felső szegmensben azért ez nem mindig következik be, lásd HD6970 se fogja meg az 5970-est. Igaz, erről valszeg a gyártástechnológiai balhé tehet...
Másrészt, aki mindig "up-to-date" akar lenni, az meg is érdemli, hogy lehúzzák. Tehetném én is lehúznám őket.
Had idézzem magamat: Kevesen fogják fel, hogy egy HW nem akkor avul el, mikor kijön a következő, hanem amikor már alkalmatlan arra a célra, amire használnád.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#16939776 #64 üzenetére
Miért kéne megvárni? A 7xxx-ek se a 7990-el indítanak majd, hanem a közép-kategóriával.
Akik 2-gpu-s kártyákban gondolkodnak, azokat nem érinti a közép-kategória...
Bohus: Hamarosan vége a fűtés-szegonnak, jól fog az jönni mikor hirtelen nem 25°C lesz a szobában, hanem 17... (Távfűtés rulz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest