- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbman
tag
Sziasztok!
Tegnap játszottam egyet a Fallout 3-mal, és odab*sz! De nagyon!
Akinek nem tetszik hogy FPS, az csak képzelje el magát felülről, mint az 1-2-ben, hogy a vault szobáiban sétafikál, vagy hogy a romos területeken vándorol.
Amikor én még a 2-vel játszottam, mindig azt képzeltem hogy milyen jó lehetne ez a game FPS-ként. És tessék, itt van. -
Morden24
nagyúr
Hm, most, hogy játszottam is vele (bár nem sokat), azt mondanám, hogy 1. nagyon megérte a pénzt, amiért megrendeltem 2. a jelenlegi játékok között én is adnék neki év játéka címet.
Mondom mindezt úgy, hogy az Obliviont nagyon rühelltem, bár leginkább előre nem látható, és többnyire talán bagatel dolgok miatt. Na most lehet, hogy a Fallout 3-ból is előbukkannak majd az ilyenek, de bízom benne, hogy nem.
-
edward2
addikt
nagyon jo game lett. lehet elsietem, de a valaha volt legjobb pc gamere is pályázhat.
-
-
Morden24
nagyúr
Uzsidoboz, artwork, "werkfilm" meg vault-tec guy bábu, igazából mindegyik elég durván minőségi cucc (a bábu sima műanyag, de elég jól van megcsinálva, nem igénytelen; az artwork könyvecske viszont példás, a fém uzsidoboz meg üt, de nagyon
).
Én 35 fontért rendeltem, szóval éppen aktuális árfolyamtól is nagyban függ.
Kraptor: Különben 16:10 a szélesvásznú felbontás PC-knél. -> ezt nekem írtad?
-
rudi
nagyúr
Úgy szorítottam neki, hogy Oblivion legyen Fallout atmoszférával, és bejött!!! IMÁDOM! Nekifogtam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy 10-es szintű vagyok
Szerenécsre most is gyors volt a Royal Mail, csak kár, hogy most már nem nagyon lesz időm játszani vele
-
Szirti
tag
én PipBoy3000 re hajtok
De uzsisdobozból aknát csinálni elvetemült ötlet. -
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Hehe, nálam is tarol
Ma érkezett meg (egyébként pont UK-ből), és hát hmmm. Finom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged