Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Jól emlékeszel, igen ,akkor kezdődött ...
Az elsőt lekéstem, a 2. meg sem történt, de felmentem TS - re, és nem tudtam sehova belépni, csak nézegettem, amikor megszólított Maxx, a Multigaming közösségből, és teljesen ismeretlenül felajánlotta Nekem, hogy játszhatok velük, és ha szeretnék, akkor csatlakozhatok a közösséghez.
Attól a naptól kezdve, szinte minden nap felmegyek hozzájuk, több war volt már , amin részt vettem, már rögtön az első napokban is megengedték, hogy a csapat tagja legyek, igaz volt, hogy vesztettünk, mivel teljesítményben a közelükben nem voltam / vagyok, de mégsem orroltak meg érte soha

Nagyon jó társaság, nagyon jó a közösségi szellem, és tényleg jó game - ket játszunk
A most véget ért 2 hetes versenyről meg nem is mondom mekkora élmény volt

/teamwork index kategória 2. hely
/Pl. tegnap is volt ilyen gyak war, .... most neked nem kell mesélnem róla, nagyon jó volt

Hát a Crysis 2 az nekem kimaradt / kimarad, nem jön be a világa, meg most a BC2 teljesen magába zárt ... majd talán a BF3
-
sith7
félisten
Van egy srác, aki nemrég csatlakozott közösségünkhöz, és tegnap volt szerencséje élete első gyakorló war - ján részt venni.
Folyamatosan jönnek a pm - ek azóta is Tőle, és teljesen kész van, hogy mennyivel másabb, mint szervereken idegen emberek között játszani, mennyivel jobb érzés, mennyivel összetettebb az egész, hogy kommunikáltok, segítetek egymást stb.

Amíg ki nem próbálta, nem hitte el, hogy mekkora a különbség

-
sith7
félisten
Egy jó fél évvel ezelőttig én is így voltam, aztán egy rendes ember vett nekem 2 eredeti játékot, azóta single - t nem is játszottam, még ezzel a kettővel sem, nem mással

Ha tényleg bekerülsz egy jó közösségbe, akkor meg tudod velük beszélni nem csak a játékélményeidet, hanem a mindennapi élet dolgait is
... legalábbis én ilyen közösségbe kerültem 
Tegnap is 23:00 - ig ment a game, aztán éjfélig meg csak beszélgetés az élet dolgairól
D1Rect
Én csak este 1/2 9 - 9 után tudok leülni játszani, amikor már a gyerekek alszanak, és az asszony is fúj egyet az egész napi hajtás után -
sith7
félisten
Jó cikk, és igaz

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest