- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
nincs valami fejlemény a 2.x-ről?
#4466 erre vissza térve lehet, hogy azért adták ki az újat, hogy végre használható állapotba hozzák
a sima ROM-ot. Igaz a sima Vanilla-t még nem próbáltam.
De lehet ne már valami meg Paul is kidobhatná a 1.8at meg a következőt
unom az agyam telepítgetni AKAROK!
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #4574 üzenetére
szerintem ott nem az 1.7 el volt a gond
-
Eclips21
őstag
amugy próbálta már valaki U8230V100R001C00B250 ezt a verziót(eredeti) a huawei-től?
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #4497 üzenetére
eredeti honlapról van szóval nem hiszem
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #4492 üzenetére
vagy iszonyat peches vagy csak nagyon béna...
#4484 bounty123 én is észre vettem hogy jobban merül tőle az aksi de csak nagyon minimálisan azon vettem észre hogy direkt nem használtam a telót és csökkent elég rendesen
de amúgy a beállításokban benne van mennyi időközönként frissítse magát a widget és a legkissebbre raktam lehet csak ezért
húzd nagyobb időre
-
Eclips21
őstag
nem volt valaki vállalkozó szellemű és próbálta felvarázsolni az 1.6 a telójára?
-
Eclips21
őstag
a Vanilla romban nicsn olyan lehetőség hogy kirakjam widgetnek a Note-t? vagy csak nálam nincs? így elég szar mert elfelejtem
-
Eclips21
őstag
mondom hoyg van a T-mobile nál...
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=196544&langId=-11
-
Eclips21
őstag
Nem tud valaki nem hivatalos 2.0 vagy 2.1 es OS-t pulse-ra? a G1 re miért csinálnak?
vagy csak pulse-ra nem találtam?
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #3978 üzenetére
Az jó mert vannak hibái az 1.7nek nálam több is volt T-mobilos ban csak úgy rebootolt
gépezek és előttem volt a teló felvillan és látom hogy indul újra
a Vanilla ban meg néha fekete képernyő és minden widget háttérkép újra bejön mint amikor elindítod de akkor legalább van háttérkép de ennél azt is betölti igaz ilyenkor 42MB szabad memória van
meg még hívni akartam erre nincs senki a contakban
becsukom meg nyitom megint van azóta nem jó a csoport fülecske force close ugrik be a fekete képernyős izé az napi 1szer fordul elő a többi csak 1x volt amugy meg eray el nézegetni szoktam miket nyitogat csak úgy magától meg a gép rendszeres a setup wizard és a messaging meg még sok más csak úgy benen van a task listában
-
Eclips21
őstag
Nincs valami új fejlemény a üveg kontra plexi ügyben?
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #3847 üzenetére
vagy 500mb nak kell lennie az EXT2nek? mert itt össze vissza van írogatva minden valaki azt is írta hogy az EXT2-nél rebootolásnál sérülhetnek az adatok meg EXT3 nem jó mert az a fájlokról készít nem tudom mit és belassítja a sd kártyát de viszont rebootnál nem sérülnek meg az adatok
-
Eclips21
őstag
na igazából nem sikerült valami mert a teló errot ír ha beleteszem
-
Eclips21
őstag
valaki tudna segíteni a EXT partíció csinálásban XP alatt?
valaki írta hogy ő Paragon Partition Manager 9.0 Professional csinálta de nálam nem jó vagy csak nem tudom hogy jó e hogy lehet megnézni hogy sikerült e? vagy aza baj hogy EXT3 ra csináltam? és csak 2es jó? vagy hogy van ez? -
Eclips21
őstag
a Vanilla és T-mobile style között van amúgy a kinézeten kívül is valami különbség? Konkrétan a Modaco-s romra gondolok mert az alapban tuti van különbség. Hogy van-e értelme a vanillát használni mert az gyorsabb vagy jobb a kamera meg ilyenek. Mert nekem nem jön be az alulról felcsúszó menü.
a telóról nem lehet létrehozni ext partíciót valami programmal vagy anélkül?
-
Eclips21
őstag
ez pontosan mit csinál MoDaCo-n van fenn 2-vel a 1.7es rom alatt
'Wavesecure' add on pack: 3.0.0.43-update-wavesecure-signed.zip
-
Eclips21
őstag
összefoglalva az össze problémámat a billentyűzettel
1. nem rak nagybetűt autómatán, ha nem kapcsolom be azt a t9 hez hasonló valamit ami tippeket ad angolul
2. nem vibrál ha beállítom hogy vibráljon
3.nem ad ki hangot ha beállítom
Egyszóval mi a fene értelme van az Android keybornak? vagy az csak rendes billentyűzetes teló beállítás?
-
Eclips21
őstag
jah megvan a sima tuchpal ban engedélyezni kell amugy hiába van bekapcsolva
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #3598 üzenetére
hülyeség mi köze lenne már a wifinek a 3g hez? a 3g a mobilnetnél számít csak
-
Eclips21
őstag
ez a garancia veszteség szerintem hülyeség
egy szintig mert, mi a fenének nézegetnék hogy rootolt vagy nem?
max ha egyedi hiba áll fel ami eddig még nem volt pl.: megsütöd a processzorát cpuoverclock.apk(csak rootoltra) ezzel és megnézik mi okozta.
-
Eclips21
őstag
az időjárásos a patchben lehet változtatni az óra kinézetét, de én nem szeretem kirakni azt az idő járás jelentőt mert csak állandó internet kapcsolat mellet van
lehet én vok hülye, de iPhone alatt a hoz nem kellett net kapcsolat ott, hogy csinálták? vagy T-nek van valami ilyen ingyenes szolgáltatása csak nem kompatibilis vele?beautiful widgets + patch
-
Eclips21
őstag
minden SDHC sd memória class 6 -os?
-
Eclips21
őstag
bakkim ez az 1.7 es modaco rom isten király
-
Eclips21
őstag
ez az FPS-t mérő program akkor lenne igazán izgalmas ha valaki kipróbálná a cpu felhúzó programot mellé
én nem merem kipróbálni
-
Eclips21
őstag
az AudioHack nevü program használatát eltudná valaki mondani? mert ügye ez az a program ami megszünteti a sistergést ha nem ad ki hangot de a hangszóró tovább bekapcsolva marad és sistereg
-
Eclips21
őstag
válasz
bounty123 #3364 üzenetére
akkor jó hogy nem vártam
recovery módba rakni a telót eredeti t-mobilos rommal csak úgy lehet ha mindig felrakjuk a kék képernyős módban a superboot-ot majd az amonra recovery? mert ha superboot nélkül próbálom feltenni nem látom a menüben meg valami adb-t is olvastam hogy azzal lehet de az mi a fene?
mi az a superuser permissions? a menüben van benne vagy az azért van mert valaki már nem tudom ki egy másik androidos teló superbootját linkelte be és én azzal csináltam először jah és remélem ez nem nagy gond
ezek felvilágosítása jól jönne
-
Eclips21
őstag
nem bírtam várni míg valaki megmondja mit lehet ilyenkor tenni
wipe-oltam
-
Eclips21
őstag
csak akkor tilt le kapásból 30s-re ha nem jobb felső sarokban kezdem
szóval valószínű ott kell kezdeni:
-
Eclips21
őstag
SOS!!!!
Olyan nagy problémám van, hogy nem tudom a DRAW PATTERN TO UNLOCK kinyitását
szórakoztam vele a settings-ben
aztán valahogy sikerült 2x ugyan azt beírni
persze ezt nem tudtam, elbambultam a tv-n és lezárt
de kiynitni már nemtudom
-
Eclips21
őstag
én azt olvastam, hogy a 2.1-nek kisebb a rendszer követelménye mint a 2.0, de kitudja
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #3299 üzenetére
nem kell 100% ra tölteni de jó ha 50 felett van ha neked is olyan becsapós telód van
Bár nem tart tovább a frissítés 2 percnél
-
Eclips21
őstag
Nem tudja esetleg valaki, hogy melyik a legjobb minőségű mp4 videó kódolás a telóra?
a legjobb minőséget akarom amit bír itt most FPS és Bitrata-ra gondolok.
Hülyeségből kipróbáltam a 1900as bitrata-t
de SORRY felirat ugrott be
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #3254 üzenetére
Nem tudom ti mit nyavalyogtok én Dec 28.-án vettem a telót, de semmi baja azóta rendes teló és nem merülget le magától mint másnak és a widgetek lassan jönnek be ez is hülyeség vagy valamit változtattak azóta a telón és nekem pont az van, de nálam semmi lassulás semmi akadás nem volt még az alap rommal sem viszont a hang az tényleg szar volt.
-
Eclips21
őstag
válasz
CoolBoy323 #3239 üzenetére
Gondolod? Nem hiszem szerintem ez általános dolog. De lehet megpróbálom.
-
Eclips21
őstag
-
Eclips21
őstag
jah és én az 1.1.6 ot próbáltam a legújabb 1.1.7 kitudja lehet az működik
és ha jól tudom nem is működik PULSE-n
Supprted Devices - For Firmware 1.5, 1.6 and 2.0:
|::| HTC G1 Dream
|::| HTC G2 Magic
|::| HTC G3 Hero
|::| Samsung Galaxy i7500
|::| Motorola Droid
|::| Acer Liquid -
-
Eclips21
őstag
Nektek a Raging Thunder nevü játék nem húz balra? Ha egyenesen tartom a telefont balra kanyarodik. Az a kis mütyür ami érzékeli (G-szenzor) lehet hogy ferdén van benne?
Vagy ez miért van? Esetleg valami progi amivel be lehet állítani mi a vizszites?:S
Ha létezi egyáltalán ilyen.
-
Eclips21
őstag
Akkor újabb kérdés
PULSE-ra vannak ilyenek?
-
Eclips21
őstag
kösz hogy szóltál nem tudtam hogy 1.6 hoz van esetleg valaki 1.5 höz valót nem tud?
-
Eclips21
őstag
és a HOME gomb az pontosan melyik gomb is Pulse-n?
-
Eclips21
őstag
nem tudja valaki hogy lehet témát változtatni?
itt van egykettő és elég szépek de hogy varázsolom a telóra?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=577192&highlight=Dwang
-
Eclips21
őstag
Esetleg még egy fontos kérdés ha lehetséges
USB-n keresztül megy az internet ? A PDA-mon megy még nem próbáltam igaz, de inkább megkérdezem mint 20k-s számlát kapjak.
-
Eclips21
őstag
10000 kösz
majd még írok
ha sikerült feltenni amit akartam
lehet hülyeséget másoltam fel a memkarira vagy nem tudom de innét van
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/296925/21-12-1-2-modaco-custom-rom-u8230-vanilla-cupcake-style/és a Main ROM -t próbáltam felrakni hozzá tanném 1. próbálkozás volt
-
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #3023 üzenetére
rendesen mindent megcsináltam ami le volt írva
rendesen csináltam backup-ot is meg minden a rom felrakása is rendesen ment semmi hiba nem volt utána rámentem a system reboot ra azthiszem az volt a neve e az tuti alegfelső volt abban a menüben majd nem indult el a rendszer rendesen a végtelenségig újból indítja magát
-
Eclips21
őstag
Nagyon nagy problémám lenne nem indul a teló felraktam rá a
update-pulse-u8230edition-1.2-core-signed.zip nevű romot és minden jól ment de mikor elindítom a telót beugrik rendesen a T-mobile felirat utána az android logo ami jó darabig ott van ezután egyet rezdül(rezeg egy kicsit) és minden előről kezdődik és a végtelenségig ezt csinálja ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest