- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Pocok256 #10450 üzenetére
Rootolás? Azt hittem ezen már mindenki túl van...
A partícionálás is túl van már tárgyalva, hadd ne írjam le. Biztos van leírás is róla valahol ill. itt a fórumon is lejegyeztük néhányszor. Lehet pc-n, linux alatt terminalban, vagy gparted segítségével és lehet a teló recovery menüjében is. Én ez utóbbit szoktam. -
janez
aktív tag
Futtattam mégegyszer a movetosd-t és láss csodát,valamiért megint 76 mega a felhasználható memória. Ennek örömére csináltam egy gyors összeállítást a "movetosd" menetéről, képernyőképekkel, leírással:
-
janez
aktív tag
válasz
benyboy #10399 üzenetére
Igen, a Paul féle mcr már eleve az extre teszi a dalvikot.
Amúgy javaslom az rmb-t és flv-t használóknak a szkriptként, root explorerben futtatni a movetosd-t. Szerintem gyorsabb. Virtual billel nem egyszerű terminalba gépelni. A legprofibb, legtürelmesebb terminal guru is falhozvágná a pulse-t, ha azon kéne parancsokat kiadni. :-D Akkor inkább adb, vagy fájlkezelő.
-
janez
aktív tag
Egyelőre nem érint, de azért érdekelne, hogy autós töltő létezik e a pulse-hoz, vagy csak gányolni lehet/kell hozzá?! Mit tudtok erről?
Köszi -
janez
aktív tag
Semmi különlegeset nem kellett csinálni. Beckup (nandroid+ext), wipe mindenre. A memkarit nem partìcionálom újra. Flash, aztán indítás. Ezután 20 app fel, végül movetosd.sh futtatása rootExplorerben, reboot ès öröm. Minden müködik.
Tehát ez sem teszi a dalvikot magától az extre, de nem baj. Ha így marad, nekem így is jó. -
janez
aktív tag
Na, feltettem az FLB 1.0 beta3 ROM-ot. Nagyon jó. Alapból majdnem 60 MB a felhasználható memória. Felpakoltam kb. 20-25 appot és még maradt 46 MB. Elég jól működik az aps2sd, de ezzel még nincs vége, mert ezután futtattam a movetosd-t és most van 68 MB ! szabadon felhasználható memóriám.
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #10327 üzenetére
wifi file managar.
Ja már látom nem erre gondoltál. Ezzel az sd karit lehet böngészni.
-
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10306 üzenetére
Én használok weather widgetet, de már a task managarekben nem hiszek. Fölösleges. A rendszer bezárja amit kell. Pl. egy opera minit hiába állítok ignore értékre, akkor is bezáródik, ha egy másik progit megnyitok.
llaszlo: Én még a beta1-es FLB-t használom. Mit gondolsz, nyomjak wipe-ot, ha felteszek frissebbet?
-
janez
aktív tag
válasz
bucsupeti #10299 üzenetére
" Én meg vagyok győződve arról hogy jelenleg nincsen teljesen stabil és jól működő custom rom és szerintem ez a fő okozója a problémáknak."
Ha ez így van, akkor ez azt jelenti, hogy nincs jó gyári ROM sem. Nekem FLB van felrakva, számomra teljesértékû, éppúgy mint az RMB is, de az FLB jobban tetszik. Paul MCR-je lassú és instabil egyelõre.
A véleményem az, hogy a custom romok általában jobbak, gyorsabbak még béta verzióban is a gyárinál. Persze nem olyanok teljesen, mint amilyennek szeretnénk, mert a készítõik saját igényük szerint készítik el. Mindenkinek van lehetõsége romot fõzni. Megveheti a készletet és több-kevesebb idõvel, utánaolvasással saját ROMot gányolhat. Nekem egyelõre megfelelnek a modaco-sok által összeállítottak is. Majd késõbb talán én is beállok a sorba és csinálok magamnak olyat, amilyenbe a saját kedvenc applikációim kerülnek stb.Tetszik az android rendszer. Vannak még hiányosságai, de erõsen fejlõdik. Ami linux benne az a kernel és a fájlrendszer. A könytárszerkezet is hasonló. Amiért más, mint a többi linux alapú rendszer, az a programcsomagok (appok) egyedisége. Java fejlesztõkörnyezetben készülnek és nem szóródnak annyira szét a rendszerben, mint a tradicionális linux rendszerekben.
Ami nem tetszik, az teljesértékû multitasking hiánya. -
janez
aktív tag
/system alatt vannak a "gyári" dolgok, oda utólag nem tudunk telepíteni appokat. A /data ahova a felhasználók által telepített appok kerülnek. Tehát hiába törlünk a /system-bõl nem fogunk jobban állni. A /data-t kell kigyomlálni és/vagy átirányítani a dolgokat az ext2-re.
-
janez
aktív tag
válasz
Sir Riccio #10239 üzenetére
Jó ötlet.
Resch13: A (t-mobile) szervízben is elvégzik, de házilag is könnyedén frissíthetõ. Viszont te memóriakártya nélkül szerintem nem tudod, legalábbis tudomásom szerint nem.
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalataim a movetosd-vel kapcsolatban: Egyelõre semmi lassulást, fagyást nem tapasztaltam a futtatása óta. Még 63 MB szabadon felhasználható memóriám van, úgy, hogy kb. 20 app van fenn. Viszont ha újabbakat teszek fel, tovább csökken a 63 MB. De nem panaszkodom, nagyon jó ez így nekem. Szerintem úgy érdemes használni ezt a megoldást, hogy elõször felrakunk mindent ami kell, vagy ami nem is kell, azt is, tehát szinte fullra, (mert mégegyszer alkalmaztam a movetosd-t, de eredménytelen volt) aztán futtassuk a movetosd fájlt terminalban vagy rootExplorerben. Ebben a formában még nem próbáltam, de szerintem így logikus. Nekem a mûvelet elvégzése elõtt 31 MB volt, utána 66 MB felhasználói memóriám lett. Várom mások ez irányú tapasztalatait is.Más.
Nagyon pörög a fórum, ami nem baj, de az újak nem tudnak bekapcsolódni. Én sem lennék hajlandó több, mint 10000 hsz-t végigolvasni, pedig az lenne a hasznos. Tudom, keresõ... Szoktam használni, de mégis jobb volna valami megoldás, hogy pl. a legfontosabb leírások linkjei megtalálhatóak, gyorsabban elérhetõek legyenek. Már az is pozitív volna, ha az aktív tagok saját, vagy mások leírásának a linkjét aláírásukban rögzítenék. Ez más fórumokon mûködik. gondolom fölösleges írnom, hogy ezáltal gyorsabban megoldást találnak az érdeklõdõk, kevesebb láma, vagy lámának tûnõ kérdés merülne, bukkanna fel újra és újra. -
janez
aktív tag
válasz
szaboknak #10156 üzenetére
Hiába törölsz csak a /system/app helyről, nem lesz több felhasználható memóriád. Ám, ha ugyanannak a proginak az úgymond párját is törlöd a /data/dalvik-cache mappából, akkor már lesz több felhasználói memóriád is.
Azt lenne jó tudni, hogyan lehetne a letörölt "gyári" appok helyére másikakat tenni a felszabadult helyre. Annyit már elértem, hogy csengőhangokat tettem a megfelelő helyre, amik egy reboot után már kiválaszthatóak.
-
janez
aktív tag
válasz
szaboknak #10156 üzenetére
Hiába törölsz csak a /system/app helyről, nem lesz több felhasználható memóriád. Ám, ha ugyanannak a proginak az úgymond párját is törlöd a /data/dalvik-cache mappából, akkor már lesz több felhasználói memóriád is.
Azt lenne jó tudni, hogyan lehetne a letörölt "gyári" appok helyére másikakat tenni a felszabadult helyre. Annyit már elértem, hogy csengőhangokat tettem a megfelelő helyre, amik egy reboot után már kiválaszthatóak.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #10125 üzenetére
Köszi a leírást!
Én máshogy csináltam, nem szeretem ezt az egér-terminalt. A "movetosd" fájlt átneveztem: "movetosd.sh". Ezt átmásoltam (Root explorer) a linuxrendszer gyökerébe, de mindegy hova teszem. Aztán 775 jogosultság (vagy rwx rwx r-x)beállítása. Végül futtattam és reboot. A rootExplorer nagyon ügyes.
Ja a lényeg: A maradék felhasználható memória:
Előtte: 31MB
Utána: 66MBEddig még minden oké.
Köszi mégegyszer!
-
janez
aktív tag
válasz
benyboy #10104 üzenetére
Nem tudom mit mondjak... Felteszi az extre az app mappát, de a dalvik-cache-t nem, ráadásul ugyanúgy csökken a felhasználható memória minden app telepítés után a /data-n, mert ugyanúgy odateszi a dolgokat. A Paul féle R15-ön volt eddig a legjobb, ott a dalvik-c. is az ext-en volt.
-
janez
aktív tag
-
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10055 üzenetére
Ugyanaz a gond (eddig), mint az RMB esetén is, tehát nem az ext-re telepít. Pontosabban oda is, de a /data-ra is. Ráadásul a dalvik cache is a data-n van. Ha működne rendesen az a2sd, akkor rendszertelepítés után nem csak 45, hanem 60-80 mega lenne alapból a felhasználói memória.
Neked nem ezek a tapasztalataid? -
janez
aktív tag
Bocs a sok elírásért, nagyon reggel van, úgy látszik.
Na, szóval, ha a /systemből törlünk, nem lesz több felhasználói memóriánk, ezért a /data-ról kell/lehet. Lehet a systemből is, mert egy .apk csomag törlésével (rendszeralkalmazás esetén), egy .dex fájlt is lehetőségünk van eltávolitani a /data/dalvik-cache mappából. Több felhasználói memóriánk tehát csak a .dex törlése esetén lesz.
Remélem most már érthetőbben fogalmaztam. Az a baj, hogy ma még nem ittam.A legnagyobb probléma pedig az, hogy ebben a hónapban abszolút nem, törölni kéne már a cache-t és nyomni egy restore-t.
-
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10043 üzenetére
Itt is fennáll az a2sd-s probléma. A vojsz szörcs helyett tehetett volna bele valami értelmesebbet. Amúgy nem lenne rossz.
Szaboknak írta: "mi történik ha törlöm az app mappából?" Akkor eltűnik a rendszerből. A .odex-szel együtt töröld és a dalvik cache-ből is, ha jelen van.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #10017 üzenetére
Most csak egyet néztem, a quick settings-t, ami nincs a marketen pillanatnyilag, pedig onnan telepítettem. Szerintem karbantartás van, frissíteni fogják... vagy nem tudom. Ja RMB R7B. Ez nem fagy le, nem lassul be, mint a Paul féle R15, viszont cserébe nem jó az a2sd, de van 20 megám és 23 appom, ami elég.
-
janez
aktív tag
10000. hsz.
Elromlott a superuser hozzáférésem. Mi történhetett? Hogy lehetne "visszahozni"?
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Néhány gondolat.
Eddig nekem az RMB vanilla jön be, leszámítva az a2sd problémát. Nem is èrtem miért nem tudják megoldani...
Jelenleg 23 app van a készüléken és 19 mega mem maradt. Nagyjából ennyi cucc elég nekem rá egyelőre.
Vannak hibák a gyári romban is, még egy frissítés jöhetne a közeljövőben. Az alapján készülhetnének nagyon jó custom ROMok. -
janez
aktív tag
Vírusok nincsenek, de létezhetnek azoknál rosszabb kártevők is.
hup.hu/cikkek/20100603/android_rootkit-et_mutatnak_be_a_szakertok_a_jovo_honapbanJoeker67: A megboldogult N95 8GB-om is csinált ilyet naponta kétszer-háromszor, ha nem indítottam újra netezés után. Másfél év után egy frissítés megszűntette. Volt is nagy öröm, bódogság. :-)
-
janez
aktív tag
"én ezért váltottam a vanilla verziós 2.1re... űberkirály, fényévekkel jobb, bár valamiért több memóriát eszik a task killerek szerint..."
Ez melyik konkrétan? Belinkelnéd? Köszi. Már kicsit belekavarodtam a változatokba.
Mattheo: Neked is az van, mint Sh4rKy-nak?
A legjobb vanillát én is kipróbálnám.Mivel nincs főzőkészletem, most olyat csinálok, hogy root explorerrel másolom az appokat másik particiókra és/vagy mappákba. A lényeg:
Vannak a:
1. /system/app , itt vannak az úgymondd gyári appok;
2. /data/app, itt pedig az utólag telepített dolgok.
3. /system/sd/app, ez az ext2 partíció.Az egyesből töröltem (pl. vojsz szörcs stb.) számomra fölösleges dolgokat. Aztán ami hely felszabadult, arra másoltam a 2. és/vagy 3. helyről dolgokat ill. töröltem a már fölös appokat. Persze, ha nem indul valamelyik program, akkor telepíteni kell, csak rákatt, hadd menjen az install.
Ezzel elvileg ki lehet váltani az ext2-t, hátha gyorsul valamennyit tőle a teló. Majd kipróbálom ext2 nélkül is, másik memkarival.
Csak kisérletezgetek. Baj nem lehet belőle, van backup-om. -
janez
aktív tag
Jó ez a aepReader. Lehet, hogy törlöm az fb-t. Desktop linux alatt viszont ez a legjobb és lehet, hogy az egyetlen.
-
janez
aktív tag
válasz
sagesz93 #9185 üzenetére
Na még egy kis magyarázat a dologhoz: Tehát én az alkalmazáskezelőben töröltem, mert nekem megy az a2sd, ezért azt az ext partícióra tette, így látható az alk.kezelőben. Ez úgy néz ki, hogy vagy ide teszi (a2sd-vel elvileg ide) : "/system/sd/app" , vagy ide: "/system/app"
Megfelelő jogosultsággal törölhető bármi, akárhol is van. Ilyenkor jön jól a root explorer.Én nem teszem vissza az eredeti t-mobilos 2.1-et, mert tökéletesen működik minden az mcr 2.1-es előzetessel is. Eddig legalábbis nem volt gondom vele. Viszont, ha jön egy újabb előzetes, lehet, hogy azt is felrakom.
-
janez
aktív tag
Nálam jól működik az r7. Akinek nem, az valszeg nem szakszerűen rakta fel, vagy hibás a zip fájl. Azért van megadva az md5 ellenőrzőösszeg, bár én sem szoktam ellenőrizni. A legjobb letöltésvezérlővel tölteni, akkor nem gond ha megáll esetleg a letöltés.
Jöhetne vanilla is már, mert nem bírom tovább a magentát, allergiás vagyok rá.
-
janez
aktív tag
Van itt rootoláshoz egy frissítés ill. leírás:
[link]A lényeg, hogy rootolt lesz a teló és 47MB-ra nő a memóriája, mert kivették a roadsync-et és még egy két sallangot. Ha kibontjuk a zip-et, további dolgokat szorhatunk ki szerintem, de csak óvatosan.
Nálam egyelőre jól működik.A billentyűzet magyar ékezetei nincsenek benne, amiket hiányolok, de majd utánanézek.
Ja és sajnos az a2sd nincs benne, hiába csináltam ext2 partíciót, de ami késik, remélem nem múlik.
-
janez
aktív tag
Még mindíg ott van a Tré oldalán ugyanaz a közvetlen letöltési link. Olyan nehéz leszedni? Csak mert még mindíg alkalmas a megtévesztésre.
Itt is nagy a csodálkozás, hogy mi történik kishazánkban:
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/309705/android-2-1-for-pulse-officially-from-t-mobile-hungary/ -
janez
aktív tag
válasz
benyboy #8373 üzenetére
Mire akarod lecserélni az MCR1.7-et?? Nincs annál stabilabb verzió egyelőre. A 2.1-es verziók mind béták és nem tudni, hogy lesz e végleges modacos vagy gyári kiadás. Tesztelni jók ezek a verzák, szépek is, előremutatóak is, de semmi több. Szinte használhatatlanok. Sok a force close, reboot, de erről írnak sokan napok/hetek óta.
Nekem nagyon bejön az 1.7. Se újraindulás, se force close nem volt még amióta szakszerűen raktam fel. -
janez
aktív tag
Amúgy ubuntu nekem is felcsatolja az ext partíciót is.
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #8299 üzenetére
Nekem sincs semmi gondom az usbkapcsolattal és a használattal egy időben. Nem fagy le, nem lassul a működés.
Én linux alól rootoltam és tettem fel az amonrecoveryt, de gondolom windóz alól is ugyanolyan egyszerű. Futtathatóvá tettem a .sh szkripteket, rákatt és kész. Windóz alól másik fájlokat kell futtatni. Még csak parancssor sem kellett hozzá.
annyi, hogy olvasgatni kell előtte amíg meg nem értjük, az tart sokáig, megcsinálni már gyerekjáték. A baj akkor kezdődik, ha nem tudjuk mit csinálunk, csak nyomjuk, csináljuk. -
janez
aktív tag
válasz
Akron99 #8163 üzenetére
Szerintem inkább vegyél egy egyszerű telefont, nokiásan szólva egy s40-est. Az jobb alap dolgokra. Az okos telók szinte mindent tudnak, de sajnos nem mindíg az elvárható nívón. Rossz a hasonlat egy tv-vel. Egy pc-hez kell mérni, ahol szintén kellenek az appok, hogy maximálisan ki lehessen használni. Vajon mi az oka, hogy a pc-n jellemzően nem tévézünk, nem használjuk ébresztőórának, ésatöbbi?
Sajnos mint telefon sem 100%-os a pulse, ami a hangminőséget illeti, de egyelőre megfelel. -
janez
aktív tag
válasz
#11527168 #8135 üzenetére
Akkor valszeg az általam is használt
MCR 1.7 marad a készülék csúcsa!?
Azért le a kalappal, ez is nagy teljesítmény. A gyári nagyon gáz, ez stabilabb, gyorsabb. Aztán rootolható, amivel más programok is használhatók stb. Ja és ne hagyjuk ki az „app to sd” lehetőséget sem.
Ha nem jelenik meg hivatalos 2.1, akkor stabil, használható modaco rom sem lesz, gondolom. Főleg ha Paulék tényleg fel/abbahagyják. Ne legyen igazam... -
janez
aktív tag
válasz
pockalap #8104 üzenetére
Miért nem jelenti be a gyártó hivatalosan, hogy lesz vagy nem lesz??
Ha lesz, örülök, ha nem, akkor tudom miért ilyen olcsó ez a készülék...
Nem értem miért kell xarakodni a memóriával, egy gyártónak fillérekbe kerül. Sikerült nekik a lehető legkevesebbet beletenniük. Nehogy kelljen frissíteniük és nehogy az user a legtöbbet tudja kihozni belőle. Lehet, hogy a trémobile rendelte meg így: Csináljatok egy okostelót 80$/db áron. -
janez
aktív tag
válasz
Midland62 #8097 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam. Ez van. Gondoskodnak róla, hogy mindegyikben legyen valami, ami miatt nem használjuk.
Írtam régebben, hogy az MCR1.7 sem túl jó nálam. Nos ez az én hibám volt, mert tegnap újraraktam és már szuper. Az a gyanúm, hogy nem csináltam factory resetet, csak az ext2 partíció létrehozása után, vagy valami ilyesmi. Szóval valamit rosszul csináltam. Tehát érdemes feltenni.
-
janez
aktív tag
válasz
Khelben #8066 üzenetére
Az update7-ről van szó. Az egy másik vonal nagyjából.
A 6.1 is tetszik és az up4 is, de mindegyikben van/nak valami idegesítő bug/ok. Az up4-ben már a kamerakezelés is sokkal jobb. Pl. bemozdulásnál nem mosódik el a kép; a videó is látványosan jobb. Már 20 az fps, szemben a gyári android1.5 és MCR1.7-es 10-zel. A r6.1-ben is csak 10 fps. Remélem valamelyik végleges kiadásban is 20 lesz, mert ellenkező esetben kiszerelem a kamerát.Az oké, hogy olyan szenzor van benne amilyen, de attól még ki kéne hozni belőle a maximumot szoftveresen. Ez lehetne érvényes minden hardverre.
-
janez
aktív tag
Miért nincs superuser hozzáférésem? Se terminalban, se máshol. Feljön a su request fekete ablakban,de nem csinál semmit.
-
janez
aktív tag
Sziasztok!
Nem találok egy fényerőszabályzó widgetet sem, hiába keresem, pedig kéne lennie, mert láttam pár napja.
Tudna valaki pár tippet? Köszi. -
janez
aktív tag
Feltettem az update4-et, eddig nagyon jó. Persze tudom, ez nem jelent semmit.
Van egy egy gigás kártyám is, azt használom tesztelésre. Ajánlom másoknak is a különkártyát. Ha valami gond van, egyszerűbb visszaállni. -
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #7939 üzenetére
Az osx-et csak néhány vasra fejlesztik, te is tudod, míg a többit (linux, windóz,...) sok-sok különböző gépre, készülékre, ezért kell már a hardvergyártóknak is beszállni a szoftverfejlesztésbe. Az Apple kiad évente csak néhány terméket (iphoneból egyet), addig a többiek sokkal többet, többféle változatot. Aztán a desktop piac sem jobb, ott még "rosszabb" a helyzet. Ezek a fő okai szerintem a jelenségnek. Remélem érthetően sikerült írnom, nem akarok jobban belemenni. Vannak az alábbi IBM gépeim, szeretik a linuxot, szinte mindegyik disztróban benne vannak a szükséges intel driverek. A windózról ezt nem mondhatom el, netről kellett vadásznom őket. Persze sok dologban jobb a windóz a többség számára, de számomra a linux a favorit, már nem kell annyit hegeszteni, mint régen. Én is csak user vagyok, semmi több, de inkább összerakom én a rendszeremet, mint megvegyem egybe és szét se szedhessem, mert törvénytelen és/vagy összeomlik sátöbbi.
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7930 üzenetére
"nem is a kamera miatt szeretjük"
Ebben biztos voltam.
Amúgy egyben van más szempontokból. Persze tudnék még kukacoskodni, de az árkategória miatt nem teszem.
-
janez
aktív tag
Hát, nem a kamerája miatt vettem meg. Az felejtős. Egy nokia 6630-as is jobb képeket csinált, ha jól emlékszem, pedig régi darab. Nemrég elromlott az N95 8GBos készülékem, az helyett vettem ideiglenesen a pulse-t. Több, mint két évig használtam azt a nokiát. Nem kellett digigépet vinnem magammal sehova. Nagyon bejött, pedig nem a legjobb képeket csinálja a mobilok között. A videókat is jókat készít. Annyira megszerettem, hogy nem éreztem különösebb késztetést, hogy lecseréljem, dehát elromlott... A pulse-ba inkább ne tettek volna kamerát! Ilyet ne. Akkor nézzünk körül, melyik androidos készülékben vannak jó kamera modulok!? A Samsung még igényes ebből a szempontból. A htc jó készülékeket csinál, de inkább ő is hagyná ki a kamerákat! Szerintem.
-
janez
aktív tag
Na, kipróbáltam az update6-ot. Jó lesz az, ha elkészül. Az első fagyásig próbálgattam, amire nem kellett sokat várni.
Úgyhogy visszament az MCR 1.7, gond nélkül. Nandroid a barátom.
-
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7854 üzenetére
"én megmondtam gyerekek, h xar az egész 2.1, mindegy h az most 4es, 5ös, 6os, fos!"
Használtál már tökéletes béta szoftvert? Jobbat kérdezek: Használtál már tökéletes végleges szoftvert? Szerintem tökéletes nem létezik. Mi (én nem nagyon) azért is vagyunk, hogy teszteljük a különböző béta verziókat és jelentsük a bugokat a siker érdekében, mert a szoftverfejlesztők sikere a miénk is, ezenkívül a készüléké is amire rá kerül.
Nekem az MCR 1.7 sem működik tökéletesen, van 1-2 force close naponta. Pl. tegnap a google maps rosszalkodott kereséskor, leszedtem, visszaraktam, azóta jó. Aztán a canvas képernyő: Három asztal van, a középső és jobbszélső szuper, de a baloldali amikor visszatérnék (ujjal) a középsőre, force close. Úgyhogy a bal oldalit nem használom. Görgetés esetén nincs gond. Ezek ellenére nem teszem vissza a "gyári" romot. Bőven belefér ennyi hiba. Remélem a végleges 2.1 nem(sem) lesz rosszabb ennél.Másoknak is "stabil" az alábbi verza?
"upd4-r6-2.1-pulse-a2sd+-vanilla-signed"
Lehet, hogy kipróbálom, de az az igazság, hogy használni szeretném a készülékemet, nem tesztelni tartom. lehet, hogy kettőt kellett volna venni!? -
janez
aktív tag
Sziasztok!
Bő egy hete van Pulse-om. Végül is elmegy, nincs különösebb gondom vele. Tudtam mit veszek, úgyhogy nem sírok. A kamerája szégyen, de nem zavar.
Arra jó ez a készülék, hogy bevezessen az android rejtelmeibe. A rendszer még gyerek, de fejlődik, ez a lényeg. Rootoltam, MCR 1.7, apps2sd... Van egy 8 gigás, class6-os nokia kari benne. A decemberi frissítésnél nem volt másolási probléma, de a custom óta nekem is megszakad a nagyobb fájlok átvitele. A kártya jó szerintem, mert kártyaolvasóval 9-10-12 MB/sec sebességgel másol a kártyára hiba nélkül a gép linux (ubuntu) alatt. Windózon nem próbáltam. Mivel nem egy elegáns dolog folyton kiszedni a karit a pulzból, ezért beérném valami itthoni hálózati megoldással is. Samba vagy ssh (sftp). Próbáltam ssh progikkal, de gondolom az android nincs felkészítve rá, mert nem mennek. Tudtok esetleg valami megoldást?
Próbáltátok már a root jelszót megváltoztatni?
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Facebook és Messenger
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest