- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
amúgy jól értem, hogy az itthon függetlenként vett telefonokat vhol gyártó sor után függetlenítik és nem függetlenül gördül le? Tehát amit mondjuk megveszek a PartNeronál azt már valaki korábban kezelésbe vette?
(bocsi ha hülyeségeketkérdezek de eddig szinte csak windowsmobile-al foglalkoztam
)
-
eami
veterán
Köszi szépen a részletes választ
Egyre nagyobb kedvem van váltani
Ha nem haragszol azért még kérdeznék:
1) Amúgy a hivatalos ROM updatek mennyire jellemzők? Gondolok arra pl. hogy megjelent az 1.5 verzió és azt HardSPL és rootolás nélkül is fel lehet rakni a készülékre?
2) rootolni szinte bármilyen készüléket lehet? Pl azt a verziót amit a PartNero GSMnél ajánlottál?Üdv,
eami -
eami
veterán
Jelenleg van egy HTC Touch Pro-m és azon gondolkozom, hogy esetleg válok G1-re. Most gyűjtöm az infókat, hogy dönteni tudjak. Nem nagyon találtam olyan magyar fórumot ahol sokat foglalkoznának a témával. Természetesen ezt kivéve.
Kérdeznék is párat:
Csak t-mobile logoval ellátott példányokat lehet kapni? Dev Phone-t hogy lehet szerezni?
Stereo Bluetooth fülesek mennek vele? Internetet meg lehet osztani BT-n keresztül?Egyébként jelengleg egy fő dolog ami miatt tétovázok az pedig a navigáció hiánya. Bár idehaza googlemaps-t használok, de külföldön az rendkívül költséges lenne
-
eami
veterán
ROMot lehet már frissíteni erre a gépre vagy még mindig az alap van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest