- Kezünkben a Honor Magic V5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumesz
aktív tag
tök egyszerű: ha minden telefonba raknának 8-16GB gyors belső memóriát, az legalább 10-20k-val megdobná az árát ezeknek a telefonoknak, és mivel rengeteg embernek nincs szüksége ekkora tárhelyre, nem vennék meg egyszerűen
-
brumesz
aktív tag
rendben, akkor ha lekerült címlapról a mostani és még meglesz a teló akkor megpróbálkozok majd valamivel
-
brumesz
aktív tag
bendzso: privát ment
Karma: elég válogatós vagyok...ha tökéletesnek is ítélek egy telefont, akkor is max 1-2 hónap amíg nálam van. hát most ez nem volt nálam addigvan helyette lg km900. igaz, azt is tesztelték Bog-ék, de írhatok róla valamit, ha érdekel valakit
amúgy bármi kérdés van még a telefonnal kapcsolatban, szívesen válaszolok
-
brumesz
aktív tag
bendzso: csak az első kb 5 percben volt zavaró a dudor, utána megszoktam és már semmi gond nem volt vele
szerintem már nem fogok cikket írni a progikról, mert nincs már meg a telefon
annak ellenér hogy okos, meg tetszik az oprendszer, mégis csak nagynak, nehéznek és órmótlannak találtam kicsit, illetve nekem a qwerty/z-re sincs szükségem. leginkább zenét hallgatok a mobiljaimon meg netezek(már a telefonáláson kívül)
Ulkesh: alaphelyzetben csak a beépített memóriába lehet az alkalmazásokat menteni, de "főzött" rommal(bár nemtudom itt ez a kifejezés mennyire helytálló) lehetséges kártyára menteni. az általad vázolt esetben egyszerűen kidob egy hibaüzenetet, hogy az alkalmazás megállt, és hogy be kell zárni. van egy kis gomb, "force close" rányomsz és megy minden tovább(csak a progi nem...
)
-
brumesz
aktív tag
amúgy azon filóztam, hogy a memóriakártyáknál árban miért van ilyen hatalmas szakadék. most vettem 8gigás, class4 microsd-t 2600ft-ért, 16gigásat meg csak 10k fölött láttam
-
brumesz
aktív tag
válasz
#16820480 #39 üzenetére
nekem pl szükségem van játékokra...(azok az unalmas matekórák
), és e tekintetben sem csalódtam az androidban. ha a minőséget nézzük, ott vannak pl a gameloft játékok
Ulkesh: mivel még az appok száma is sokkal kevesebb mint az appstoreban(egyelőre), így a minőségi appokból is kevesebb van. itt is ugyanúgy vannak gagyik, mint az apple-nél.
minőségi app-ként tudok mutatni egy-kettőt, amit próbáltam is, vagy használok éppen:
RockOn zenelejátszó.ingyenes
ambient music player
dxTopulajdonképpen egy layout
szintén igényes jó minőségű játékként említeném a Block Breaker Deluxe 2-t vagy a Guitar Hero: World Tour Mobile-t.
az Advanced Task Manager egy egyszerű de hasznos progi és még jól is néz ki
My Backup Pro: backupot készíthetünk egy képfájlba mindenről a telónebben nem vagyok biztos, de ha jól tudom ugyanaz a hardver van a g1ben mint a HTC Touch Diamondban. ha ez tényleg így van, akkor van benne GPU
-
-
brumesz
aktív tag
na,megpróbálok válaszolgatni szépen sorban
és itt írnám, hogy a telefont hirdeto fórumtársnak köszönhetem!joey20:a multitouchoz először rootolni kell a telót, ez olyasmi mint a jailbreak a szifonon, kevésbé lesz rigolyás tőle a szoft., több mindent megenged
a böngészőben és a képnézegetőnél működik, meg talán a gmaps-nál
videolejátszó van több is a market-ben szóval legális. van ingyenes és van fizetős is
a videofelvételről nem tudok, de majd utánanézek
BT-hack még nincs, de elvileg dolgoznak az ügyön!Ulkesh: a g1, vagyis az android ami rajta van nagyon nyitott. a google nem tilt le olyan alkalmazásokat a marketplace-ből mint pl az apple, így nincs is szükség cydia szerű progira, mert bármit megtalálsz a market-ben. van fájlkezelő, különböző video-és zenelejátszók, torrent progi, minden ami kell.
én szoktam cserélgetni a kártyákat, bár nem sűrűn5-6 MB/s között tudok a microsd kártyáimra másolni. nem a legjobb, de nem is túl lassú.
nem mondanád hogy gyenge a szoftverválaszték ha kutakodtál volna a marketben. kb úgy fejlődik mint az appstore, és már most mindenre van 2 vagy több megoldáshirdeto: köszi...és a telót is
-
brumesz
aktív tag
na, raktam fel még pár képet...bár a képernyőképek elég gyászosak, de most érjétek be ennyivel
plömplöm: de, széchenyi-m3+felüljáró
Skynet258: én sem találtam marketben, de ha meg is lenne, akkoris előbb rootolni kéne a telót, amihez most nagyon nincs kedvem. talán holnap vagy később...
-
brumesz
aktív tag
a wifit úgy szoktam tesztelni, hogy az egyik szomszéd nem védte le a hálózatát, és arra csatlakozom rá
az ipod touch 1g egyátalán nem szakadozik bárhol vagyok a szobámban, az iphone és a diamond még az asztalomnál(az ablaknál) se talál néha jelet, ez pedig talál jelet még az ágyamnál is, csak ott már gyakran szakadtwollah:nem egészen a MÁV telepnél, de igen, a környéken
Skynet258: megpróbálok keresni valami képlopót.ha mást nem, hát marad a kivágós-beforgatós módszer -
brumesz
aktív tag
Kritikát, illetve nyelvtani és formai hibákkal kapcsolatos észrevételeket szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Facebook és Messenger
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest