- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Ami azt illeti nem mertem volna bevállalni csak úgy blikkre, ilyen visszajelzések nélkül egy régi idők country-ja sorozatot. Az a helyzet, hogy a country kishazánkban igen alacsony népszerűségnek örvend, így nem igazán gondoltam, hogy rajtam kívül bárki is olvasná/hallgatná, amiket egy olyan sorozatban linkelnék
Valamint ugye a zene fejlődik, irányzatok születnek, vagy akár tűnnek el, és bizony ha megnézel egy country-díjátadót, a fellépőket, számokat, vagy hallgatsz country-rádiókat, akkor azok (is) mennek, akiket linkeltem. Tehát a country-társadalom befogadta és a magáénak nyilvánította ezt a stílust is, így, ha akár egy generel country-összképet akarunk összeállítani, akkor kihagyhatatlan, megkerülhetetlen a country-pop. Hozzátartozik. És nem csak amerikában, hanem nemzetközi porondon is sikereket tudtak elérni ezek az előadók, így nem véletlen, hogy velük indítottam.
Az egész alapgondolata az volt, hogy bevezetek egy stílust, viszont nem arcbapakolósan, amitől úgy sejtettem, elmenekül mindenki, hanem óvatosan, közízlés-közelien. Akinek pedig tetszik, ezek után nagyobb valószínűséggel utánanéz és megismerkedik a keményebb vonulatokkal is.Na meg személy szerint az eddig felsorolt összes előadót nagyon szeretem és mindről örömmel, élvezettel írok. Enélkül nem is működne a dolog
(Szegény Alan Jackson kicsit kilóg a felsorolásból, mert ő azért régi vágású country-s, de mivel ma is igencsak aktív, ide került)
És a reklám helye: érdemes továbbra is figyelemmel követni a sorozatot, mert lesz itt még pár meghallgatásra érdemes produkció, a "hamisítatlan country" kedvelőinek is
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest