- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
Én több, mint 4 évig használtam Huawei e33772-vel,hibátlan,sőt én ki merem jelenteni,hogy jobb,mint a 4g Huawei routerek, azokból többet is próbáltam,de pár hét után felment a ping, sebesség is csökkent néha, restartolni kellett, míg a Xiaomi addig ment a Padavannal, amíg áramot kapott, plusz ezerszer erősebb a wifije is
Nagyon elégedett voltam.
A sticket illetően arra kell figyelni, hogy modemként működjön,ne routerként,mert akkor újra kell flashelni. -
vargalex
félisten
Kollégámnak ugyan ez a problémája és nem is biztos, hogy a külső házzal van a gond. Neki van 2 különböző külső háza, illetve egy HDD-je és egy SSD-je. Semilyen párosításban nem megy a Xiaomi-n. Adtam neki kölcsön egy külső házat, ami a saját HDD-mmel gyönyörűen megy a DIR-860L-en. Hazavitte, az ő HDD-jével és SSD-jével sem ment. Éppen most adtam oda neki a saját HDD-mmel, remélem este tesztelni tudja a Xiaomi-n.
-
Gyurka6
őstag
Hali, köszi!
Szétnézek, ugyan a dyndns.hu megy hibátlanul. (Telepítve a wget alapból, (az oldalon ugyan az van, hogy a curl megy a wget nem (régebbi wget működöt). Úgy gondolom, hogy maga a ddns szkript nem kezeli a - jelet, a webes oldalon a hozzáadásban nem lehet pl. elválasztó jel vagy pont a cimkében.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged