- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Hidd el, tisztában vagyok a "sztenderd" big.LITTLE módokkal (cluster migration, cpu/core migration, big.LITTLE MP/HMP) De azt ki mondta, hogy csak az ARM által ajánlott (és amúgy többé/kevésbé energiahatékony és értelmes) mode-okról van szó? Még a CPU migrationnél is sokkal egyszerűbb lenne megoldani a nyolc mag ész nélküli egyidejű használatát. Az más kérdés, hogy értelme semmi se lenne. (hangsúlyozom az ész nélkülit). A MediaTeknek sem okozott gondot ez, igaz, ott LITTLE.LITTLE felállásban.
Olvasd meg még egyszer a cikket, és keress benne HMP-re utaló dolgokat, és olyat, ami arra utalna, hogy itt nem csak a nyolc mag egyidejű használatáról van szó, hanem big.LITTLE MP-ről.
Ha megtaláltad, szóljEttől függetlenül szerintem is csak a cikk hibás, és itt nem arról van szó, amit írtak benne, mert ennyire gondolom a Meizu sem nézi hülyének a vásárlókat.
De ne nekem reklamálj, és ne azokat az olvasókat nézd hülyének, akik csak annyit olvasnak ki a cikkből, ami bele van írva, és nem többet... -
azopi74
addikt
Ezt kinek írtad? Nekem, vagy a cikkírónak. Én nagyon jól tudom, mi (lenne) az MP lényege, de a cikkben csak a 8 mag egyidejű használatáról volt szó. Amihez nem kell HMP, és amúgy se lenne önmagában semmi értelme. De ha tényleg csak ezt tudja ez a szoftverfrissítés, akkor ez tényleg csak parasztvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest