- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Hidd el, tisztában vagyok a "sztenderd" big.LITTLE módokkal (cluster migration, cpu/core migration, big.LITTLE MP/HMP) De azt ki mondta, hogy csak az ARM által ajánlott (és amúgy többé/kevésbé energiahatékony és értelmes) mode-okról van szó? Még a CPU migrationnél is sokkal egyszerűbb lenne megoldani a nyolc mag ész nélküli egyidejű használatát. Az más kérdés, hogy értelme semmi se lenne. (hangsúlyozom az ész nélkülit). A MediaTeknek sem okozott gondot ez, igaz, ott LITTLE.LITTLE felállásban.
Olvasd meg még egyszer a cikket, és keress benne HMP-re utaló dolgokat, és olyat, ami arra utalna, hogy itt nem csak a nyolc mag egyidejű használatáról van szó, hanem big.LITTLE MP-ről.
Ha megtaláltad, szóljEttől függetlenül szerintem is csak a cikk hibás, és itt nem arról van szó, amit írtak benne, mert ennyire gondolom a Meizu sem nézi hülyének a vásárlókat.
De ne nekem reklamálj, és ne azokat az olvasókat nézd hülyének, akik csak annyit olvasnak ki a cikkből, ami bele van írva, és nem többet... -
azopi74
addikt
Ezt kinek írtad? Nekem, vagy a cikkírónak. Én nagyon jól tudom, mi (lenne) az MP lényege, de a cikkben csak a 8 mag egyidejű használatáról volt szó. Amihez nem kell HMP, és amúgy se lenne önmagában semmi értelme. De ha tényleg csak ezt tudja ez a szoftverfrissítés, akkor ez tényleg csak parasztvakítás.
-
azopi74
addikt
Ez a szoftverfrissítés mit takar pontosan? Csak azt, ami a cikkben van ( lehetőség a nyolc mag együttes használatára)? Mert annak nem sok értelme lenne.Vagy igazi big.LITTLE MPt? Aminek csak az egyik nem túl érdekes jellemzője, hogy a nyolc magot akár egyszerre is futhat szélsőséges esetben. Mert ez viszont f.sza lenne. De ezzel kapcsolatban kissé szkeptikus vagyok miután egy vacak core migration-t se sikerült eddig összehozni, most meg kapásból MP? Szerintem két évig biztos nem látunk okostelefonban igazi, működö MP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest