Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Ja, hát így sokkal jobb... (Nem)
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Már azt hittem bekapcsolják a pixeleket a csík előtt, h ne látszódjon. Ja tudom ott nincs kijelző.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
bollokcs80
Korrektor
Micsoda innováciő!
Amúgy lényegesen jobban néz ki, mint a "régi" nagy noccs.B.Cs.
-
válasz bollokcs80 #4 üzenetére
+1
Nem várok nagy durranást hetedikén , de azért figyelemmel kísérem a bemutatót .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kchris78
veterán
jo 5let, figyelmeztető led-et szimulálni.
-
sfefe
addikt
Na igen ezeket a lyukakat miért nem lehet egyik sarokba tenni...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
hemaka
nagyúr
valami értesítési ledet imitáló dolgot is oda kókányolhatnának, tudom sose lesz olyan. 🥴
-
roli543
őstag
Ha már lehet választani, inkább a sima “i” betűre hajazó, legalabb egy cseppet egyedibbé teszi.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Luck Dragon #5 üzenetére
Én is nézem. 13-al kísérleteztem tavasszal, jó telefon, de maradtam droidon.
B.Cs.
-
bear_
aktív tag
Nem tudom felfogni miért fázik az összes gyártó a kávától, kutyát nem zavarná ha a kijelző felett lennének a kamerák.
-
válasz bollokcs80 #11 üzenetére
Két éve vettem , de nem érzem , hogy érdemes lenne váltanom még.
(SE2020)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Luck Dragon #17 üzenetére
Nekem pl egy nagytudású IT-s kollégám is azt használ (aksis tokkal), alapfunkciókra tök jól elvan vele. Nekem tartalomfogyasztáshoz kicsit apró.
Én megátalkodott androidos vagyok, két éve próbálkoztam először egy Xr-el, idén egy 13-mal,
de az iOS-el (vagy talán csak a filozófiájával) nem vagyok kibékülve, bizonyos androidos funkciókhoz és programokhoz ragaszkodom. Hardveresen egyébként mindkettő tökéletesen elég lett volna.Annyira jó volt, hogy megismertem azt a platformot is és igyekszem nem fikázni - az is jó, ez is jó, csak másképp.
Érdekes módon a Mac-et próbálgatva azt sokkal jobban meg tudnám szokni 25 év Windows után. Csak hát az áraktól (főleg idén) könnybe lábad a szemem.[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
bollokcs80
Korrektor
Aki nem bír várni, Kínából már meg is veheti (ócóér'): [link]
B.Cs.
-
akosxyz
senior tag
válasz bollokcs80 #20 üzenetére
-
válasz bollokcs80 #20 üzenetére
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Frozen
addikt
megint nem fejlödik kb semmit ,de az árat azt majd emelik
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz weberzolee #24 üzenetére
ezer éve nem használom a forintot 100dolláral többe kerül hivatalosan minden országban mint az előd ehhez képest semmi újdonság.
Igen android is ennyi ahogy írod csak az a különbség, hogy fejlődik mind kamerában és minden más téren és igen azt veszek inkább mint egy visszamaradott buta személyre szabhatatlan mobilt.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
lajos82
tag
Azért ezt vétóznám, elég sok apple és android telefon megfordul napi szinten a kezemben, és az apple telefonknál a generációk közt jobban tettenérhető a változás. Ha egymás mellé raksz egy huawei p20 pro-p30pro kombót, ott csak számháborús "fejlődés" van, aminek a gyakorlati haszna pont ugyanannyi, mintha nem lenne(pl optikai zoom). Lásd még a 48 megapixeles kamerákat a középkategóriás telefonokon. Jól hangzik, csak egy műanyagflakonból kivágott lencsével, meg egy félkész szoftverrel nevetséges képeket lő az apple a maga kis 12 megapixeles szenzorát pedig tökéletesen kimaxolta, mielőtt bedobna egy nagyobb felbontású szenzort.
-
Ricardo
titán
" Lásd még a 48 megapixeles kamerákat a középkategóriás telefonokon. "
Már csak az a kérdés, hogy jönnek ide a középkategóriás androidot futtató telefonok?
Azoknak semmi közük az iPhone telefonokhoz, de még a felső kategóriás droidosokhoz sem sok.Hasonlítsd a kimaxolt 12-es kamerákat a felső kategóriához.
Mondjuk a Pixel 6/6Pro pont megfelelő. Azon kívűl, hogy azonos kategóriában mozognak mint az iPhone-ok, még a rajtuk lévő android is olyan rajtuk ahogy a Google elképzeli. -
Gerybut
tag
A kutyát lehet, hogy nem, de az emberek 80%-át zavarja a káva. Ha már egyszer eljutott eddig az ipar, hogy 90%+ kijelzőarányt le tud tenni az asztalra miért kávázzon? Ocsmány.
És igen a kameralyuk is az egyébként. Nekem pl a 13-on a noccs nagyon tetszik, a Mate 20-30 stb telókon is tetszett. Jobb lett volna ezeket megtartani, fejlesztgetni, káva nélkül. Pl a csepp noccs sokkal szebb, mint a nyomorult kameralyuk.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Frozen
addikt
Jó,hogy felhoztad ezt a kamerás dolgot egyébként ,mert ugyan abból a helyből fotozva ugyan abban az időben az iphone képén kb egy fekete folt látható ,míg a samsungnál tisztán kivehető kép a holló. A megapixel szám nem minden igen ez tény ,viszont az optikai zoomnak már van jelentősége és a megapixel sem hátrány ha van. Ezt már nem lehet kikompenzálni azzal,hogy mőgéteszek egy tisztább üveget mint marketing fogas és reklámozom a fele vagy töredék kamera tudását ,hogy most ez a legjobb. Ha az érkező 14 es telefonokba sem fog bekerülni legalább egy 100megapixel körüli kamcsi az elég gáz mivel a konkurencia a hírek szerint 200 ast hoz magával és ezek nem csak számháboruk,hanem valóban szép képeket is lőnek ,ha pedig kinagyítod a gépen vagy máshol akkor is látszódnak a részletek ellenben az almán látszik egy paca...
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen