- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheBikerider #49 üzenetére
Sok más alkatrész és sok összetevő silányabb minősége alatt mit értesz?
Én értem, hogy iPhone Xs mellett ez téged nem zavar annyira... De azért nah.
Nem hitte senki, hogy a műanyag hátlap miatt olcsóbb.... 5-10$ egy hátlap. és a hátlap itt nem ad hozzá a készülék merevségéhez, nem arra építenek drága komponenseket, hogy egy esetleg csere sokba kerüljön.
Silány? Értem. Komoly érv, ezzel lehet nem tudok vitatkozni.
Fentebb linkeltem a topic linkjét, fáradj át oda, és kérdezd meg, hogy ki az, aki megbánta, hogy ezt vette. Beszéld meg velük, merthogy ezt állítod.
Illetve "senki nem számított ilyen hibára" kezdetű mondatba könnyen kapaszkodsz ,de az állításod nem igazán állja meg a helyét.
Jelenleg 1db ember jelezte a fényszivárgást a PH fórumán, és feltehetőleg nem ennyi fogyott el... Mintának kevés, viszont ne írd úgy, hogy ez a " gagyi hiba" tömeges lenne.. Nem az.
Remélem hamarosan valami iPhone hiba is felbukkan, olyan jó lenne már egyet haterkedni 400-500 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Poco India Twitteren reagált a visszajelzésekre, amelyben afelhasználók a kijelző fényszivárgására és színhibára panaszkodtak.
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest