- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt nem teljesen értem, szerintem valamit félreértettél ezzel kapcsolatban. Maga az AVX utasításkészlet ugyanaz az SB-ben és ugyanaz lesz az IB-ben, mint a Bulldozerre épülő AMD processzorokban. Ami különbség lesz az AVX kezelésben, hogy egy Bulldozer modul két 128 bites AVX utasítást is megcsinál, míg a Sandy Bridge és az Ivy Bridge mag egyre képes. A 256 bites utasítás esetében nem lesz különbség, egy-egy utasítás lehetséges a Bulldozer modulban és az SB/IB magban. Mindezt órajelenként persze.
A Bulldozer az FMA4 támogatásban és az XOP utasításkészletben tart előrébb. Ebből az FMA4 a lényeges. Az Intel az FMA3-at vezeti be a Haswellben, amire az AMD válaszol egy kompatibilis FMA3-mal a NG Bulldozerben, miközben a programozhatóság rugalmasságát szem előtt tartva megőrzik az FMA4-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest