- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbazsi
tag
válasz
#30610944 #13 üzenetére
A kritikát az akkumulátorra vonatkozóan nem annyira értem. Én iPhone 7-et használok, elég visszafogottan, nem játszok, viszont viszonylag sokat olvasgatok rajta, és nem igazán érzem kevésnek. 30-40%-al teszem fel tölteni este. Az igaz, hogy konkrétan minden nap tölteni kell, bár azért azt gondolom hogy ez nem újdonság, 10 éve az okostelefonok nagy részét minden nap tölteni kell. Nyilván én is tudom, hogy az utóbbi években azért már nem ritka az a telefon ami 2 napot, vagy visszafogott használattal többet is elketyeg, bár azoknak a mérete is kivétel nélkül jóval nagyobb. Ennek a telefonnak a célcsoportjánál ez a méretbeli többlet pedig nem előny, inkább hátrány. Szerintem aki ezt választja az azért tisztában van ezzel a kompromisszummal.
Ha kisebb telefont szeretnék akkor kevesebb lesz benne a hely. Ha a csökkenő térfogat mellett semmi belső komponensről nem akarok lemondani (mint hangszóró, kamera, képernyő ...) akkor az egyetlen komponens aminek a térfogatából el lehet venni az praktikusan az akkumulátor.
Mindemellett értem, hogy a mai technológia megengedne nagyobb energiasűrűségű telepet, illetve kisebb belső komponenseket a telefonba, viszont ahogy a korábbi hozzászólásomban említettem, ez a telefon nem az újdonságokról szól. Aki arra vágyik annak ajánl az Apple más telefonokat a kínálatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Légies iPhone halvány színei
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest