- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Illetve azt még nem mondtam, hogy nem szoktam focit nézni, csak ha VB van, de a legutóbbit pl. úgy néztem végig, hogy az asztali gép előtt tettem a dolgomat, és közben itt volt mellettem az Ipad 2, azon keresztül ment wifivel.
-
ripla
addikt
Kényelmi szempontból használok egy retinás Ipad 2-t, mert nem lehet mindig az asztali gép előtt görnyedni, nem is egészséges. Ilyenkor elfekszem az ágyon és a tableten netezek. Olvasni is ezen szoktam, ebook-ot pl., de digitálisan megvett képregények olvasására is tökéletes választás. Skype is sokszor ezen keresztül megy. Illetve utazás közben a GPS is kellemesebb látvány rajta, mint a jóval kisebb mobiltelón. Én szeretem a tableteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest