Hirdetés
Hirdetés
-
Világ napszakokban (képek)
lo Hajnal Reggel Délelőtt Délben Délután Este Éjszaka...
-
Konkrét terv van az Altera jövőjéről
ph Nincs szó egyelőre az Intelről leválasztott részleg teljes eladásáról, de a jelenlegi felállás sem marad.
-
Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
ma A klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínáló okosóra is Barcelonában debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cezarlacrone
aktív tag
Snapdragon 625? Nem mintha baj lenne vele, de ez van a Note 4-ben is.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz cezarlacrone #1 üzenetére
biuztos van még raktáron pár raklap kiadják ugyanazt a telót minimális eltéréssel.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
razorka777
veterán
Semmi gond a snapi 625-tel, de ha már szintet lépünk, lépjünk szintet.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
roli543
őstag
Ennek mi értelme? Ez konkrétan a sima redmi 5 és plusz lenne így... na ezeknek is elgurult a gyógyszer.
Egy 6.2-es kávamentes note 5 kellene snapi 636-tal meg 4 gb rammal aztán csókolom...Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
jUUh
addikt
Hát, akkor megvárom a Note 6-ot.... Tetszenek a 18:9-es képarányú telefonok, de kizárólag csak ezért nem fogok cserélni.
Samsung Galaxy S23+
-
Soleco
tag
Mi a baj azzal hogy ugyanaz a SOC? A Redmi note 4-nek egyáltalán nem SOC téren voltak hiányosságai, ha valamit fejleszteni kell akkor az a telefonos funkciók (antenna, mikrofon, beszédhangszóró) és a kamera. Nem értem miért ott várjuk a fejlődést ahol eddig sem volt probléma.
18:9-es képernyővel és az említett dolgok csiszolásával bőven elég lenne a változás...
Jobb SOC majd jöjjön a mi a2-be.
-
neoforce
aktív tag
Hát várós lesz!!
Amennyiben valóban a redmi note 5 lesz, és nem a redmi 5 india kiadás![ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Kezd szánalmas lenni a xiaomi, lassan 4 szinte egyforma telefon lesz
Persze szintén nagyon egyforma procival az a biztos
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
dave_gahan
aktív tag
Kiváncsi leszek a többi paraméterre (méret, akku, stb).
Jó lesz ez, venni fogják ezt is, mint a cukrot... -
jeni
félisten
válasz holozis_HUN #9 üzenetére
wireless?
-
-
bAtt001
addikt
Végülis igazad van, én is Windows XP-t használok mai napig is mert minden működik rajta Attól hogy nem az ember arcában pörgős csillogós új dolgok vannak egy rendszerben hidd el, hogy vannak ott hasznos dolgok, ha mást nem is említünk a Treble elég nagy előrelépés lenne ha végre elkezdenének támogatni a gyártók.
-
Upo
addikt
Ide a bökőt hogy a redmi 5-ök lesznek, csak a xiaominak valamiért beakadt az a baromság hogy indiában máshogy kell nevezni ugyanazt. Mint pl. az indiai Redmi Y1 Lite és Y1 (Note 5A és 5A prime nálunk).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
És Abhishek megcsinálta a Redmi Note 4-re a full treble unofficial Lineage 15.1 romot (na persze, majd a xiaomi... ), itt pörög az egyik note4-emen. A hivatalos lineage 14.1-et is ő viszi, csodálkoztunk hogy a 15 miért volt egy kicsit hanyagolva. De nem hanyagolva volt, hanem nagyon melózott!
De ha igazak a hírek, és tényleg oreo alapú rommal jön ki az indiai, akkor annak tudnia kéne a treble supportot. Legalábbis ha nem ürítenek a google fejére nagy ívben.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz cezarlacrone #19 üzenetére
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Ha Snap625-tel jelenik meg, akkor az egy Redmi 5 Plus indiai piacra szánt verziója lesz.
A Snap636 viszont csábító, a Kyro magok miatt
@Upo: Fogadjunk , hogy nem ?
@kop8 : Egy pletykának nem szabad ennyire hinni... Ha szánalmasnak tartod, akkor hagyd ezt a márkát.
Én lecserélem a Note 4-et az tuti
1 hónap múlva váltok, a B20-as verzió megjelenésekor
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
-
judas13
addikt
Jó ára lesz valszeg és Indiában Rajesh Koothrappaliék venni fogják ezerrel
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-
-
*Mukeey*
addikt
Ha az ára jó lesz akkor érdemes lesz váltani a 636os variánsra.625ös hiába jó kis soc,eljár az idő felette lassan...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
neoforce
aktív tag
Hàt én nemigazàn làtom 4.1 óta az igazi mélyreható fejlödést! Még 2.3 és 4.1 között azért volt döbbenet . Azota csak tingli- tangli van talànn egy- egy pl: usb ctype esetleg osztott képernyö. Lolipopal simàn meglehet lenni!Alkalmazàsok nagyrésze is 4 töl nyàvog.
[ Szerkesztve ]
-
kzsolt00
tag
Csak én látom úgy, hogy a Redmi note 3PRO készülék(em) óta nem jött ki igazi utód?
A redmi note 4 is mondhatni visszalépés volt. Hardver téren mindenképpen. Ennyi idő után (ebben a félévente 10 új telefon rohamban....) elvárnák egy olyan igazi Redmi note 5 öt, ahol a RN3PRO snapi 650 eséhez képest mondjuk rádupláz a teljesítményére, és mondjuk megvehetem kínai rendelésen keresztül 60- legfeljebb 70 ezer magyar forintért.
Régen, RN, RN2, RN3 volt látványos felfele lépkedés a teljesítményben, és kisebb extrákban, de megtartott áron. Most ez sajnos nem egészen így van, nem is értem..
-
Kornel
veterán
636-al van értelme, 625-el viccnek is rossz lenne, hogy az azóta "leselejtezett" Redmi note 3 pro-mnak is erősebb SoC-a van.
Kzsolt: így van, ez a nagy helyzet.
A minimum a snapdragon 636 ebbe, de az is csak éppen lesz jobb a RN3 pro-tol.Sajnos ha érezhető előrelépést szeretnél, akkor szintet kell lépni, úgy néz ki középkategóriában nem cél a fejlődés, csak a parasztvakitas, és a marketing bullshitek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
636 lesz, és nem értem miért beszélsz felsőkategóriaról.
Lehet éppen erősebb lesz a 650-nél, viszont kedvezőbb fogyasztással, a Snap 660 magjaival.
636 : 40%-kal erősebb CPU-ban mint a 630
Középkategóriás cucc. A dollár a béka segge alatt van. Így drágulás sem lesz igazán.
Hivatalos információk 2 nap múlva. Addig vagy elhiszed, hogy ez lesz benne, vagy nem.Mivel ha nem 636 lenne, akkor nem írnám.
Amúgy ehhez sok ész nem kell. Ott a Redmi 5 Plus, nem ugyanez lesz a RN5...
Ja és már Redmi Note 4-ből se volt Pro verzió. Engedjük el a Pro-zai okokat
Amúgy Mix2-esed is hamarosan kalap szart se ér, ha kijön a 845 sajnos ... Legyünk pozitívak
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Te mindig megmondod a frankót.
Ellenben nem én, hanem a cikk állítja, hogy snapdragon 625 lesz a sima változatban...
Gondolom ez elkerülhette a figyelmedet, vagy csak szimplán nem láttad a lila ködtől.
Egyébként meg legyen úgy, pár ismerősöm most akár telefont venni maximum redmi note árakategóriában, de jó szívvel jelenleg nem tudok Xiaomi-t ajánlani nekik, ellenben ha ez az lesz, akkor jó vétel lesz.A Mix2 pedig pont óriási árcsökkenés előtt áll, már most 120-ert itt van, a Mix2S érkezésekor 100 alatt meg lehet majd kapni. Pont erre írtam amit írtam, hogy ha csak a pro verzió fog 636-ot kapni, akkor nem ér majd 70-80k-t, hanem akkor - akár kifutó - felsőkategóriást kell venni.
-
veek91
csendes tag
Szerintem teljesen jó ez a specifikáció. Ha 5,7"-os lesz, 18:9-es képaránnyal, akkor az ugyanolyan lesz méretben mint a redmi5. Tehát 151,8x72,8. Vagyis kisebb lesz, mint a redmi note4, ami teljesen jó hír azoknak, akik kisebb telefonra vágynak.
-
D@niel
addikt
"hanem akkor - akár kifutó - felsőkategóriást kell venni."
ez a helyzet nálam. sd636 4/64 kombóban szimpatikus lesz, 4000mah, esetleg type-c
vagy mate 10 lite, bár így látatlanba a fentivel össze engedve gyengébbnek érzem specs alapján, és szerintem a xiaomi 4/64-ben jobb áron lesz (de ha beáll 80k-ra, dönteni lehetne)
gondolkoztam, hogy ha error van, mehetne már tavalyi felső, de csak a p9 plus jött szóba
itt viszont van egy legalább 1,5-ös szorzó! /használt nem igazán játszik
ugyanis, 5,5" szükséges, legalább háromezres aksi, hiszen most is ezek vannak (meizu m2 note)
hasonló szitu volt most 2 hónapja, laptop i5 6. gen, vagy régebbi i7, nos, i5 skyle lett, túl nagy teljesítmény nem kell, így viszont tudtam bele nézni ssd+hdd kombót
mobilban sem kellene kirin9xx feltétlenül, ram aksi kijelzőt írtam fentebb, ebből már nem szeretnék engedni, mert akkor alig lesz előre lépés
meizu m6 note jött még szóba, nem zártam ki teljesen (legtöbbször yt-ozok, nekem felesleges és talán zavaró is a 18:9), de ahogy olvasgattam sd636 szimpatikus
3.5 jack sem szükséges, bár ez mindegy
szóval, vagy friss erős közép, vagy tavalyi plafon, inkább az első
ár számít
más kínai nem fogott meg
honor lehetőségeket nem látom át, villogó hátlap engem taszít, leica lencse hiánya is ... lehetneha van jó ötleted, írd meg
szerk. esetleg várok, sanszos, hogy meizu is fog jönni 636-al, de 16:9-es 5.5" már nem nagyon várható, nem kérek exynos-t egyébként
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
nagyúr
Én ezt a 6 GB ramot nem értem, miért tennék egy 636 vagy egy 625 mellé még ha az pro verzió is lenne.
Még az illetékes hozzászólásában sem szerepel, akkor ez honnan jött?Xiaomit sem értem hogy 0,3" különbséggel miért kell kiadni még egy telefont. Ha a specifikációk szinte majdnem azonosnak tekinthető. Arra is kíváncsi vagyok hogy ekkora növekedés mellett az akkumulátor kapacitása vagy nagysága hogyan alakulnak.
Önmagában várom a folytatást illetően a kávamentesítés megoldását .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tonerz
aktív tag
A Mix2 pedig pont óriási árcsökkenés előtt áll, már most 120-ert itt van, a Mix2S érkezésekor 100 alatt meg lehet majd kapni.
Ez mennyire biztos infó?
Megfogadtam hogy 60-nál többet nem adok telóért, és a Note 4-el tökéletesen elvagyok, de a Mix2 nagyon tetszik.A Mix2s kinézete (ha ilyen lesz, suta szelfi kamera) nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
Most itt van 120-ert, EU-bol vagy EU express szállítással.
Pl: [link]
Amint megjelenik a Mix2S, egyből elkezd ~400 dollár körülre konvergalni az ára, kisebb nagyobb lépésekkel.Ha meg tényleg az lesz a helyzet, hogy lesz sima Note 5, és pro, akkor a pro-t legalább 50 dollárral feljebb fogják lőni, ott meg jön a tipikus összecsúszás árban.
Amit sosem fog tudni mostanában a középkategória: UFS tárhely, NFC, jó kamera, tovább tartó főverzió frissítések...
-
csongi
veterán
Majd holnap kiderul.
-
Nincs lila köd , nekem csak egy középkategóriás Note 4-esem van.
Nem a frankót mondom, de akkor várunk 1 napot.
Biztos én mondom a frankót?Mi Mix2-esnél Nagy áresésre ne számíts. Hamarabb áll le a gyártása, és inkább gyártják az újabbat.
Ez is szintén egyértelmű, bizonyos ár alatt inkább nem gyartjak a régit, mivel bergyartasban készül.
Note 5 pedig nem lesz 70-80... Főleg ilyen dollárnál.
Mix 2-vel elégedett vagy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt az új LOGOUT!
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- World of Tanks - MMO
- Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jövedelem
- Házimozi haladó szinten
- Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
- LEGO klub
- PlayStation 5