- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Nyitottam egy topicot a telefonnak:
-
brendoncsopi
tag
Ez azért nem igy működik. Mert ha ennyire nem számitana az a 35k különbség az embereknek,akkor lenne mindenkinek mobilnetje,és nem nyafogna a wifivel...
Pl.én sem veszek annyira drága és óriás tepsit,de van mobilnetem,mert nem azon kell spórolni,ha már annyit kiadsz egy kütyüért.Amugy van már valakinek személyes tapasztalata a W-vel??? Megkapja vajon az ICS-t???
-
Wucky
senior tag
Meg kell hogy mondjam,nekem nem tetszik a telefon. Nem azért mert nem szép,hanem mert ugyan úgy néz ki,mint a többi samu. Le akartam cserélni szép kis gio-mat,de nem fogom. Nekem számít a külső is. Fontos hogy ne keverjék össze másik 4 mobillal. De ez nem csak a samura igaz hanem a Htc-re is. Annak is van 9 mobilja kinézetre tök egyforma. Remélem ez változni fog. Valamint nekem nem ér ez a teló 80k-t. Akkor már inkább 4hétvége meló és S2. De ez csak az én véleményem.
-
smog86
senior tag
Teszt nem lesz?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
freestailo #11 üzenetére
touchwiz?? pontosabban az mi is?
-
PaFec
aktív tag
Ezzel kicsit vitatkoznék, ez persze csak az én nézetemből. Vagyok egy nem túl olcsó havidíjjas csomagban. A szolgáltató nem képes jó kedvezményt biztosítani, csak tarifa hűséggel, ami 2 év, nem kis idő. Na tarifa hűséget baromság aláírni, 2 évre meg főleg!!
Vegyük példának ezt a tipust ( W ). Tarifa hűséggel havi 9000Ft-os havidíjjért megvehetem 30.000Ft-ért, 2 év hűséggel tarifahűség nélkül 59990Ft-ért. Kárgyásan 79990Ft-ért. A szolgáltató tarifa hűség ideje alatt emelhet a terifacsomag havi költségén, ezt csak zárójelben jegyzem meg, érdemes vele tisztában lenni. Na akkor gondolkozzunk. 20000Ft-ért elvárják, hogy aláírjon az ember 2 évet? Szerintem vicces.Számolgattam sokat, ha aláírok 2 év tarifah. és pl: 6hó után emelnek 1000Ft-ot, akkor 18000Ft-al fizetek többet. Akkor már közelítek az 50e-hez, akkor inkább marad a síma hűség. -
apromon
csendes tag
Kapható a Telenornál!
[link] -
GegeWarrior
senior tag
Jó lenne már tudni mikor lesz nálunk mert lassan vége az évnek
-
McJocó
csendes tag
tudom, hogy itthon még nem lehet kapni, de nem szerezte be esetleg valaki? ha igen, véleménye?
-
apromon
csendes tag
-
AS
félisten
Fehérben nagyon szép
LINK -
Mikor megláttam a teló nevét, azt hittem, Windos Phone 7 lesz rajta...
-
kerelo
aktív tag
nekem nagyon bejön ez a forma világ
-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia #10 üzenetére
-
donkadavid
tag
kiváncsi leszek milyen lesz
-
-
DemonDani
addikt
külseje alapján mintha strapatelefon lenne
kár hogy nem
-
Pete55555
addikt
válasz
freestailo #23 üzenetére
Azt se tudod, mi az az android, csak próbálsz trollkodni. Ekkora hülyeséget, hogy a gari elveszik egy launchertől.... Most komolyan, aki nem ért valamihez az ne szóljon már bele.
Utálom azt, amikor mindenki azzal jön, hogy jaj nekem samsung nem kell, mert nem tetszik a tácswiz.Cseréld le ember... Ez nem iphone, vagy WP7, itt ilyet lehet...
-
8nemesis8
veterán
Külsőre nagyon nem jön be. Hardvere pedig tetszetős volt. Valahogyan a dupla magos CPU-val ellátott telefonok nem hoznak lázba.
-
kolosanyi
veterán
válasz
freestailo #23 üzenetére
Használtál már egyáltalán droidot, vagy csak trollkodsz? A launcherek csak appok, amiket a marketról le tudsz tölteni, és futtatni minden haxolás nélkül. Ergo a UI-t úgy cseréled le, hogy közben semmi bántódás nem éri a garanciádat. De ha még valami másik romot raksz is rá, és "bebukod a garanciát", seperc alatt vissza lehet tenni a gyárit, és akkor már megint nincs gond...
-
gabe8719
senior tag
Az lenne az igazán jó, ha az alsóbb árszegmensben is ugyanúgy versengenének a gyártók, mint a felsőben. Az alsóbb kategóriában komoly fegyvertény az ár, viszont ha verseny van, akkor mindenki kicsit többet akar nyújtani adott áron mint a másik, ergo a fejlettebb hardver hamarabb lesz olcsóbb, és többek számára elérhető..
Erre is kellene áldozni minden gyártónak, és nem csak a nagyobb tőkével rendelkező vásárlókat kéne hajkurászni a nagyobb kaszálás érdekében..
Azt csinálja csak az Apple, ők nyíltan nem foglalkoznak mással, csak a prémium termék+prémium áron koncepcióval. (mégde lassan nekik is lépni kell majd kicsit máshová is..
)
-
gabe8719
senior tag
Lassan annak kellene már érkezni, igen. Szerintem is. Nem hiányzik már senkinek pl. az MSM7227, úgy ahogy van, az utasításkészletével, meg a hozzá tartozó chipkészlettel együtt eltávozhatna a süllyesztőbe végre. Mellesleg szvsz. nem csak mindig az előfizetésesekre kellene mindent alapozni, az ugyanis jó esetben csak egy van egy embernek, és amíg a hűségidő tart, addig marad minden.. És ha most nem nézzük a szolgáltatókat, akkor bizony a kártyafüggetlen, gyári garanciás, új készülékek árait átnyálazva igazából csak a Mini az, ami tényleg belépőárú. Azon kívül aki nem akar nagyon sokat mobilra költeni, de vágyik valamilyen szintű tudásra a pénzéért anélkül, hogy ZTE-t vagy HUAWEI-t venne, annak házon belül jószerével semmi alternatíva nem marad a minin kívül, mert máskülönben vagy új előfizut kell kötnie, vagy feltöltőkártyásan kell szép summáért megvennie a telefonját. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi van, ha nem tetszik neki a formaterv, vagy akármi.. Akkor kénytelen lesz valami használt készüléket venni, vagy előfizetni - már ha még nincs neki, vagy az előző lejárt.
Szerintem ez nagyon nincs jól.A mostani 100ezres kategória meg max. valamennyit csökken, utána kikoptatják a kínálatból és jön a helyére újabb, szebb, jobb, szintén jó drágán. Aztán majd leghamarabb csak 0,5-1 év múlva lehet majd kapni használtan az adott modellt annyiért, amennyibe egy belépőárú mobil kerül. Ez meg azért súlyos kompromisszum.
Lényeg a lényeg, szerintem az nem oké, hogy a kisebb pénzű júzerek ha nem akarják valamelyik szolgáltatónál évekre igába hajtani a fejüket, házon belül nem marad nekik szinte semmi alternatíva, bezzeg ha 100ezerrel több lenne a zsebében, máris lenne márkán belül is 10-12 modell. Jó, akinek kevesebb van, az majd más gyártótól vásárol.. Ugyanakkor ez meg nem lehet érdekük.
Elnézést hogy terjengős lett, úgy gondolom ide kívánkozott.
-
Prien
addikt
Lehet, úgy vannak vele,hogy a mostani 100 ezres modellek úgyis lecsúsznak az alsóbb régiókba egy idő után, így minek erőltessék. A másik meg,hogy szolgáltatóknál, előfizetéssel eléggé kedvezményesen lehet jó készülékhez jutni. Mindenki másnak pedig ott a Mini, Fit, Gio, Ace függetlenül.
Persze eljön az az idő is, amikor a belépő szintű telókba is legalább 1Ghz proci lesz Adreno 220-al.
-
gabe8719
senior tag
Nekem kicsit sok már a Galaxyból. Valahogy mind kezd teljesen egyforma lenni kívül-belül, ez már jobban hasonlít a Minire, mint az SGS II-re külsőre. Oké, szép meg jó, csak picit már unalmas minden nap valami új Galaxy cuccról hallani, inkább azon munkálkodjanak, hogy az alsóbb szegmensben is elérhető legyen végre a normálisabb hardver, a felső árkategóriát érzésem szerint most egy időre kicsit túltelítette a Samu. Nem csak azokért a vásárlókért kellene versengeni akik durván 100K felett költenek mobilra, hanem a 40-50ezres árú belépőmodelleknél is több kellene egy kicsit szerintem.
Kövezzetek meg ha tévedek, de csak nekem tűnik úgy mostanában, hogy az alsóbb árszegmens kicsit leült mostanában, de a felsőbb szektorban már tolongás van?
-
=Mentor=
őstag
válasz
DeathAdder #20 üzenetére
Itt egy összevetés az Amoled - S-LCD kérdésben:
Röviden: S-LCD pozitívuma: élesebb kép, jobb színvisszaadás/kontraszt.
AMOLED pozitívuma: élénkebb színek, mélyebb fekete, kisebb fogyasztás, picit jobban olvasható napfényben. -
Jadro
veterán
válasz
DeathAdder #20 üzenetére
Azért a sima Amoled nem akkora nagy durranás. Mondjuk fogyasztásban nem tudom mennyivel jobb mint ez az S-LCD.
-
=Mentor=
őstag
Új típusjelzési rendszert vezetett be a Samsung:
- Galaxy S (Super Smart): abszolút csúcsmodellek
- Galaxy R (Refined): felsőkategória
- Galaxy W (Wonder): felső-középkategória
- Galaxy M (Magic): tipikus középkategória
- Galaxy Y (Young): fiataloknak szánt, belépőszintű modellek -
zsirfecske
addikt
azért az 1,4 ghz az erős. lehet hogy érdemes 1 magban gondolkodni így.
-
FragMaster
addikt
A sima LCD-knél még mindig sokkal jobban teljesítenek az SC-LCD-k, Amoleddel összevetve se néznek ki rosszul. Hiába szép enyhén szúlva túl van értékelve az Amoled, legalábbis egy amúgy jó telefonnál nem hinném, hogy kizáró oknak kéne lennie.
-
DeathAdder
veterán
Akkorsem értem miért erőltetik a Samunál ezt az S-LCDt.
Akkor tegyenek sima Amoledet.
Nagy néptelefon lehet ez szerintem , és még mennyire az lehetne ,ha Amoledes lenne.. -
bok92
addikt
Az a Home gond elég érdekesen néz ki...
-
Prien
addikt
Már tényleg lesz minden kijelzőméretben telefonjuk, válogathat a nagyérdemű. Szerintem egyszerűen nem bírnának ennyi Super Amoledet gyártani, amennyire szükség volna, azért kerülnek ezekbe S-LCD-k...
-
sagit
veterán
válasz
freestailo #11 üzenetére
adw,go launcher,regina launcher, launcher pro, launcher 7 mondd neked valamit?
-
Jadro
veterán
Nem rossz ez, sokaknál pont ez a kijelző méret a lélektani határ. Mindig is hiányoltam az ilyen méretűeket a sorból. Mondjuk hogy S-LCD, az viszont nem tetszik benne. No de majd meglátjuk milyen árazást alkalmaznak.
-
JoeYi
őstag
miért nem raknak mindenbe samoledet?
-
AS
félisten
válasz
philoxenia #10 üzenetére
Nagyon jó hogy jó moderátorok dolgoznak itt
Tema: Ha 70-80 lesz kezdőben akkor best buy lesz.
-
freestailo
őstag
Nekem bejön, a méret és a vas is rendben van, egyedül a touchwiz amitől kiráz a hideg, szóval ilyenem se lesz...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sőt, egyes országokban még a samu tévék is, mivel van olyan felsőkumbalapiti bíróság, ahol betiltják a forgalmazást, mert ugyanúgy képet jelenít meg, mint az ájfon, sőt, ott a porba ujjal rajzoló gyerekeket is elviszi a rendőr, mert az ujjunkat mozgatni és firkákat rajzolni már szintén szabadalomvédett, sőt a zsíroskenyeret is kézbefogjuk, mint az ájfont, úgyhogy az is tilos lesz....
Ez a topik a Samsung telefonjáról szól, ne keverjünk flémet ide!
-
sheep
addikt
sztem ronda, nekem nem tetszik
-
máyköl
veterán
Kell valamit kihozni, ha már tiltva van az egész Galaxy család...
-
valti7
csendes tag
Nekem az az alsó 3 gomb nem tetszik egyik Galaxy-n sem. :/
-
zola8van8
tag
Nekem egy kicsit tetszetősebb mint a Plus. Reméljük, hogy az erősebb proci miatt nem lesz gond az üzemidővel, mondjuk a kisebb kijelző segíthet ebben.
-
jimmy399
senior tag
ehh, D, S, W... Egybetűs márkanevek... Vicces lassan meg jönnek a görög ABC betűi...
-
gerilee
aktív tag
Szerintem pont úgy néz ki mint egy ájfón...
-
Maxentius
addikt
Nna, egy S Plus barátibb mérettel, ebből a szempontból tetszik...
(Látom, volt róla már itt hír, de csak itt sikerült lereagálnom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest