- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz aprokaroka87 #41 üzenetére
Az amerikai gazdaság gyártelepei kínában vannak, nem éppen hajórapakolható-elköltöztethető konfigurációkban. SzVSz messze nem fogják ezt full retard-ba nyomni. Ha igazán büntetni akarnák kínát, akkor az amcsi vállalatokra rónának ki instant szakciókat, ha azok munkahelyeket telepítenek ki oda. Ez egy kisebb geopolitikai csörte, ahol az amcsik mutatják, hogy náluk is van pár értékesebb kártya, amit hasonlóan értékesre (!=üveggyöngy) cserélnének.
Mind2 oldalon a politikusok józan eszén múlik, mit hoznak ki ebből, én inkább optimista vagyok a világbékét és gazdaságot illetőleg. Hogy a hüvejből mi lesz, az talány, tippre sztem min. egy névváltoztatás lesz a következő 3-4évben.
A xiao-t és egyéb kisebb gyártókat max a csavarhúzógyártók után kezdik el b.szogatni...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest