Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt a fórumon (meg a többi techfórumon) vannak csak "oldalak", a többség szimplán megveszi és használja a telefonját, anélkül, hogy tudná, mi mit jelent a specifikációkban. A nagy számok ugye általában nyerők, akár processzormagokról, akár kijelzőméretről és -felbontásról, akár árcéduláról beszélünk.
-
törölt tag
válasz
#19784448 #56 üzenetére
A főzött ROM-ot, kernelt azért említettem, mert itt a topikokat böngészgetve sűrűn találkozom ezekkel a kifejezésekkel, de szifont használva semmi szükségem arra, hogy tudjam, mit jelentenek. Írhattam volna a jailbreak-et is - csak hogy ne legyen az, hogy a droidot ekézem - de annál sincs igényem többet tudni, mint hogy van egy ilyen. Na ezért nem fogok váltani almáról, amíg nagyjából úgy folytatják, ahogy eddig csinálták (ez természetesen magánvélemény, nem zavar, ha bárki bármit használ).
-
törölt tag
válasz
#19784448 #43 üzenetére
Én speciel azt érzem, hogy a szifonnál nagyon is valós tudást kaptam, egy használható, a hétköznapokban flottul működő kütyüt. Brand persze van, anélkül nehéz felépíteni egy céget, de itt - miután úgy vásároltam, hogy utánaolvastam az iOS sajátosságainak, az iTunes-nak, a nemlétező BT fájlátvitelnek stb. - legalább nem érzem átverve magam. Magasról teszek rá, hogy Tim Cook hányszor mondja ki a "revolutionary" meg az "amazing" jelzőt WWDC-n, a kütyüik tényleg tudják, amit ígérnek, és nem nyűg használni őket, na ez az, ami nekem speciel elsősorban számít, és ezzel sokan vannak így. A mai napig nem tudom, mi az a kernel, hogy kell ROM-ot főzni, és fogalmam sincs a SoC definíciójáról. Nem lusta vagyok utánajárni, egyszerűen nem érdekel, ugyanúgy, ahogy az autóm pillangószelepe meg lambdaszondájasem. Tudom, hogy vannak ilyenek, de alapvetően nem alkatrészekért, hanem működésért és használhatóságért szeretek pénzt adni, úgyhogy értsen hozzájuk az, aki ezekből és és ezeknek él.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb források szerint 9-én lesz a nagy bejelentés, amikor a következő generációs készülékek mellett egy új Apple TV is napvilágot láthat majd.
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest