- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Befutott a Realme GT 7 Pro Racing Edition
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Mobil flották
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt a fórumon (meg a többi techfórumon) vannak csak "oldalak", a többség szimplán megveszi és használja a telefonját, anélkül, hogy tudná, mi mit jelent a specifikációkban. A nagy számok ugye általában nyerők, akár processzormagokról, akár kijelzőméretről és -felbontásról, akár árcéduláról beszélünk.
-
törölt tag
válasz
#19784448 #56 üzenetére
A főzött ROM-ot, kernelt azért említettem, mert itt a topikokat böngészgetve sűrűn találkozom ezekkel a kifejezésekkel, de szifont használva semmi szükségem arra, hogy tudjam, mit jelentenek. Írhattam volna a jailbreak-et is - csak hogy ne legyen az, hogy a droidot ekézem - de annál sincs igényem többet tudni, mint hogy van egy ilyen. Na ezért nem fogok váltani almáról, amíg nagyjából úgy folytatják, ahogy eddig csinálták (ez természetesen magánvélemény, nem zavar, ha bárki bármit használ).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#19784448 #43 üzenetére
Én speciel azt érzem, hogy a szifonnál nagyon is valós tudást kaptam, egy használható, a hétköznapokban flottul működő kütyüt. Brand persze van, anélkül nehéz felépíteni egy céget, de itt - miután úgy vásároltam, hogy utánaolvastam az iOS sajátosságainak, az iTunes-nak, a nemlétező BT fájlátvitelnek stb. - legalább nem érzem átverve magam. Magasról teszek rá, hogy Tim Cook hányszor mondja ki a "revolutionary" meg az "amazing" jelzőt WWDC-n, a kütyüik tényleg tudják, amit ígérnek, és nem nyűg használni őket, na ez az, ami nekem speciel elsősorban számít, és ezzel sokan vannak így. A mai napig nem tudom, mi az a kernel, hogy kell ROM-ot főzni, és fogalmam sincs a SoC definíciójáról. Nem lusta vagyok utánajárni, egyszerűen nem érdekel, ugyanúgy, ahogy az autóm pillangószelepe meg lambdaszondájasem. Tudom, hogy vannak ilyenek, de alapvetően nem alkatrészekért, hanem működésért és használhatóságért szeretek pénzt adni, úgyhogy értsen hozzájuk az, aki ezekből és és ezeknek él.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb források szerint 9-én lesz a nagy bejelentés, amikor a következő generációs készülékek mellett egy új Apple TV is napvilágot láthat majd.
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Wise (ex-TransferWise)
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Hardcore café
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest