- Befutott a Realme GT 7 Pro Racing Edition
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Mobil flották
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Xiaomi 12T - egytucat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
A `tularazott` szo relative. Szerintem nem tularazott. Sot, meg olcsobb is, mint gondoltam, ergo lehetett volna dragabb is. Ha csak azt nezzuk, hogy evek ota nem dragult az iPhone ara normalisabb orszagokban, annak ellenere, hogy a 32GB arabol te dupla akkora tarhelyet vasarolhatsz 2014 ota, akkor szerintem abszolut megeri az iPhone az arat.
Nem valtoatom, mert az iPhone-t nem cserelnem le egyetlen androidos `csodamasinara` sem..
Ha pedig ennyire zavar az iPhone letezese, akkor ne jarj az Apple hirekhez.
-
zuioch
aktív tag
Van a termékkínálat, mindenki vesz amit akar, és amit felér. Nem hiszek az abszolút jó, vagy abszolút rossz termékben, mivel ismerősi körben van akinek a Nokia 6310i a jó a mai napig, amivel meg már én nem tudnék mit kezdeni. Mi éri meg? Az amit akarsz, és amiért annyit dolgozol hogy megvehesd, amennyit szerinted érdemes. A "túlárazott" kifejezés ugyanez. Kinek túlárazott? Neki igen, másiknak nem. Minden csak nézőpont kérdése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb források szerint 9-én lesz a nagy bejelentés, amikor a következő generációs készülékek mellett egy új Apple TV is napvilágot láthat majd.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wise (ex-TransferWise)
- Politika
- Befutott a Realme GT 7 Pro Racing Edition
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Jogász topic
- ASUS notebook topic
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget