Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
A `tularazott` szo relative. Szerintem nem tularazott. Sot, meg olcsobb is, mint gondoltam, ergo lehetett volna dragabb is. Ha csak azt nezzuk, hogy evek ota nem dragult az iPhone ara normalisabb orszagokban, annak ellenere, hogy a 32GB arabol te dupla akkora tarhelyet vasarolhatsz 2014 ota, akkor szerintem abszolut megeri az iPhone az arat.
Nem valtoatom, mert az iPhone-t nem cserelnem le egyetlen androidos `csodamasinara` sem..
Ha pedig ennyire zavar az iPhone letezese, akkor ne jarj az Apple hirekhez.
-
zuioch
aktív tag
Van a termékkínálat, mindenki vesz amit akar, és amit felér. Nem hiszek az abszolút jó, vagy abszolút rossz termékben, mivel ismerősi körben van akinek a Nokia 6310i a jó a mai napig, amivel meg már én nem tudnék mit kezdeni. Mi éri meg? Az amit akarsz, és amiért annyit dolgozol hogy megvehesd, amennyit szerinted érdemes. A "túlárazott" kifejezés ugyanez. Kinek túlárazott? Neki igen, másiknak nem. Minden csak nézőpont kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb források szerint 9-én lesz a nagy bejelentés, amikor a következő generációs készülékek mellett egy új Apple TV is napvilágot láthat majd.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest