- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
Archttila
üzenetére
Hali!
Ilyen asztalt 10K-bol osszeraksz, nincs masa csak 2 oldala, 1 lapja es egy merevitese.
En kb 5 eve terveztem egyet, az 22K volt, asztalos munkadijaval egyutt. Most hogy van szerszamom ezt ki lehet hozni 15-bol is. Es eleg nagy ez is, meg multifinkcios

Bocsi a Blur-ert, de a cuccainkat nem mutogatom

hat a kepeket nem csatoltam

-
imibogyo
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Annak idején egy "raktár-kiárusítás" alkalmával vettem, azt hiszem 38.000 Ft-ért. De ha esetleg komolyabban érdekel, az új évben (maximum január végén) baráti áron eladó lesz, mert én már megálmodtam magamnak egy a szekrénysorhoz színben passzoló új asztalt amibe bele lesz építve a gép is. Már rég tervezem ezt a lépést, csak nem túl régen vettük a lakást is, meg időközben megszületett a fiam is, meg elmélyültem egy kicsit a CNC-s világban is, így eddig erre nem volt időm.

(#14) Krugszvele: és ez miért is függne így össze. Tudok mutatni rengeteg házat (például itt egy régebbi házam) amiben minden nagyon szépen, alacsony hőfokokkal üzemelt, ráadásul némán, és (például a linkeltben) egy 850W-os, ráadásul nem is túl modern ATX táp volt. Ez így ahogy kijelentetted nagyon sommás. Van benne igazság természetesen, de sommás.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresünk dokkolókat
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest