Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cannabis7
senior tag
rossz helyre küldtem, sorry
[ Szerkesztve ]
-
-
halkow
őstag
lassan már lesz akkor 128gb os microsd is
nem semmi a régi gépembe a vinyó annyiAlcatel onetouch idol2s the king
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt ne felejtsük el, hogy ehhez a sebességhez nemcsak a kártyának, hanem az eszköznek is UHS-II kompatibilisnek kell lennie, amiben használjuk.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vittorio7
őstag
Az áráról lehet tudni valamit?
-
gabe8719
senior tag
És akkor már ne is hasonlítsuk össze a HDD-vel, jó, tudom, az más technológia, de bekerülési költségben a többszöröse a microSD-nek, mégis adott áron kb úgy néz ki az arány, hogy 32 GB vs. 1 TB..
Ehhez képest elég brutális a felár egy kisujjkörömnyi nyomtatott áramkörért..
-
Csak remélni tudom, h van olyan tartós mint amilyen gyors, bár nekem nincs negatív tapasztalatom e téren.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
gabe8719
senior tag
Szép és jó, de még a 64GB-osra is eszerint kb. fél óra videó fér.. Cserébe tutira méregdrága lesz.
Örömteli hogy a hardverek így fejlődnek, de lassan ideje lenne az akkumulátorokat és a cserélhető memóriákat is hasonló ütemben fejleszteni, utóbbi pl. még mindig méregdrága szvsz., holott mostanra igencsak elterjedt a microSD, ráadásul boldog-boldogtalan gyártja.. A kapacitásához képest mégis még mindig túl drága, bár most nyilván nem a 2GB-os egységekre gondolok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest