- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Nem rossz kis kütyü.
-
Auratech
őstag
-
Auratech
őstag
Na jó hazudtam..
Spekulációim szerint , ha az MS. tegra 3-as vason demózza a win8-at és az asus prime pont ilyen. Vajon miért ne hozna ki erre a vasra épülő win8-as készterméket jövő nyáron? Bilgécc kifizeti..
Azt nem mondtam, hogy a novemberi droidosra prime-re telepíthető a win8 két kattintással. De 12-vel igen. -
-
Auratech
őstag
A sokmagos procik kényszerítik a droidos optimalizációt. IC-szenyóban már van azért erre törekvés. Nincs más út, mert nem lesznek 5ghz-es arm procik kevés maggal.
A tegra 3- sem kifejezetten a w8-ra van kisütve, bár menni fog rajta. Amint megjelenik a Wind. arm alapokon, mindenki pánikszerűen feljelszteni, optimalizálni fog.
Az almát sem kell félteni. Megvan az útiterv legalább 10 évre..
A transzformer3 az első olyan tábla nekem, aminél már a win8 ígéretével, (de anélkül sem) tűnik jobbnak az Ipad2 , sőt...
Képfelbontás, erő, üzemidő, anyaghasználat, rugalmasság. Pariban van...Szóval akarom! -
Auratech
őstag
A hardver és szoftver egymást húzó ágazatok. Mindig valamelyik motiválja a másikat előrelépni és versenyben tartani a piacot. Az optimalizálatlanságot gyakran elfedi a hardver ereje. az optimalizáció meg megnöveli egy termék életciklusának legproduktívabb részét.
Lezárt architektúrák csak ipari, katonai felhasználásban értelmesek. Ott a fejlődés a nagyobb kihozatal és a kiforrott rendszer kvázi-szabvánnyá válásában jelentkezik. Még mindig fejlesztenek nagy csíkszélességű processzorokat aktív pajzsként működő tokozással műholdakba, erőművekbe 486-alapokon.
-
Auratech
őstag
A 22nn-nél kb 2.5 Ghz-ig. Magok sz:4-8.
18nn-nél szintén 2.5ghz- magok száma akár 32.
Efelett új heterogén arhitektúra jön 64maggal. Az órajelet nem érdemes feljebb venni, ha párhuzamosíthatóbbak az alkalmazások. Sokkal több lehetőség van 3D-nyák és magszám növelés terén. Inkább egy 128 magos 1Ghz-es, mint 8mag 4 ghz. -
atike
nagyúr
Ezek szerint akkor csak van optimalizáció a több magra?
Valami brutál jó adatok születnek így. Nagyobb teljesítmény alacsonyabb fogyasztás mellett... Ugyan meddig fognak emelkedni az órajelek a mobileszközöknél? És a magok száma...?
-
Arcanis
aktív tag
Úgy gondolom, hogy ez a hardver már messze túlszárnyalja a felhasználói igényeket...
Hacsak nem lesz mondjuk virtuális Windows-7 Androidra. (Nem lenne semmi : )Komolyan. Mikor fog maximumon pörögni mind a 4 mag?
-
namaste
tag
És ezt így hogy? Erről írhatnál egy-két szavat!
Lilifee, a_n_d_r_e_w
Szerintem is azért hasonlóak a grafikus pontszámok, mert elég egyszerű a grafikai teszt, nem terheli eléggé a GPU-t, így egy gyengébb GPU is eléri a maximális 60-as képfrissítési frekvenciát.
A GLBenchmark Offscreen 720p eredményeket érdemes nézni, ott nincs FPS limit és mindig HD felbontásban fut. -
Auratech
őstag
Első táblám lesz. Remélem. Laptopként billentyűzettel. Webes alkalmazásokhoz és talán w8-hoz jövőre. Napi munkám során rettenetesen rühellem a laptoppal való bohóckodást. Évek óta mondom: nekem nem kell a gépírós rész! Nekem csak a képernyő kell! Eddig viszont komolytalanok voltak a vasak. A tegra 2 meg kiforratlan és elégtelenül támogatott. A prime tetszik. El tudnék képzelni kicsit nagyobb kijelzős fullhd-s képet, de azt jövő karácsonyra..
-
Cathulhu
addikt
válasz
solanthugor #17 üzenetére
En is igy gondolnam, ezert mondanam, hogy a hir viszont kamu. Hacsak nem fut mar lassan minden tesztelt gep 60fps limitbe. Akkor viszont a tesztnek nincs ertelme sok (es ez magyarazna a nexus es az s2 kozti erovisznyokat is)
-
csaabz
őstag
Klassz ez, meg minden, csak kicsit kiábrándító, hogy az ember megveszi a most kapható akármelyik "legjobb" okostelefont, de a tudása (sebessége) már sehol nincs a következő szériához képest.
Tudom, fejlődni kell, de túl drága egy ilyen teló ahhoz, hogy aztán félév/ 1 év múlva lecseréljem.
Még nem lehet kapni a Galaxy Nexust, de az infók már itt vannak a következő sokkal gyorsabbról... -
tadam99
csendes tag
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████ ░░███████░░░░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░░█▒▒▒▒▒█░░░██▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒███ ░░░░░█▒▒▒█░░░█▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒██ ░░░█████████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ██▒▒▒███████████▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒██ █▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒████████▒▒▒▒▒▒▒██ ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░█▒▒▒███████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ░░████████████░░░█████████████████
Csak az akku meddig bírhatja... -
rankesz
veterán
válasz
solanthugor #12 üzenetére
Az a négy mag valójában 5...
-
maki12
senior tag
bivaly egy gép az biztos..
Galaxy Nexus körül meg tényleg iszonyat szórás van..
-
solanthugor
aktív tag
Érdekesen várom a kialakítást, nekem a transformer széria második tagja kifejezetten tetszik azzal a slide-al és klaviatúrával.
Az hogy négymagos, az engem nagyon nem csigáz fel, de minden bizonnyal erős lesz mint a veszedelem, lassan meg már egy zacskónyi szotyola lesz a burkolat alatt SoC néven!Mostanság eljátszom a gondolattal hogy beruházok egy tablet-re, de mindig felmerül az hogy ez bizony nem vált ki egy számítógépet(leszámítva 1-2 tabletet), de azért egy olcsóbb 1 magos cuccal eljátszadoztam már gondolatban.
-
kutkut
addikt
Csak nekem tűnik gyengének a 3D-s rész?
-
Várjuk a cuccot igen jónak tűnik.
-
Lilifee
tag
válasz
FragMaster #7 üzenetére
azért azt ne felejtsük, hogy kicsivel nagyobb a Nexus képernyőjének felbontása, bár ennek nem tudom van-e hatása az eredményre, vagy ezen a készüléken is 800x480-ba fut a teszt.. valamint lehet, hogy a GLBench nem igazán van felkészítve a 4.0-ás Androidra..
-
floatr
veterán
Már a kétmagosok esetében is népszerű volt ez a tévhit, de pl az anandtech is tételesen cáfolta. Az architektúra már alapból támogatja az egyes utasítások magok közti megosztását is, így egy utasítás pl nem 8-16 órajelciklus alatt hajtódik végre, hanem két mag esetén fele, négy mag esetén negyedannyi idő alatt
-
Kanczy
veterán
Össze kéne mérni az i4s-sel
-
rankesz
veterán
Amint a szlovák ASUS központban elérhető lesz hozatok egyet!
Az ASUS support már az első TF-nél is kiválóan vizsgázott, sőtt, arra is lesz ICS, szóval tuti ki fogja használni a rendszer a hardver erejét.
-
JR.CSé
senior tag
Hát igen a 4 mag az 4 de a rendszer is támogatni fogja vagy csak egy jó kis geekeknek való csemege lesz belőle a spec listában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest