Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
A HTC One X olyan durva akadásokra képes, hogy az bizonyítja igazán az android hibáit. Bár ott inkább az "agyondicsért" sense akasztja a rendszert.
1. állítás: akad a HTC tehát szar az android
2. állítás. a Sense felület akasztja(aminek semmi köze nincs az androidhoz)
Nha most akkor melyik? -
roberto02
tag
"Erre a legjobb alternatívák a samsung csúcskészülékei éppen most az S3 és a Note2 " Miért szerinted csak a samu gyárt csúcskészüléket? ugyanúgy még htc one x-től kezdve szinte összes xperia és még sorolhatnám,egyébként az android ha van alatta 2 mag és 1 giga ram egy nagyon jó kis rendszer,nekem pl. Nexus 7-en soha nem fagyott le,nem akadt sosincs semmi baja.Általában azok szidják akik még 1.6..2.1 vagy akörüli felhasználok de ICS óta szerintem nagy változáson ment át és jó kis rendszer lett.
-
smisa
őstag
Nem akarlak megbántani, de pont a lentiek miatt vesz valaki google telefont. Nem 2x nagyobb tudású készüléket más gyártonál szará pakolt rommal amitől csak lassab az android. Ezért írtam már másnak is, hogy aki fikáza a Nexus-t nem használta "szerintem", ott még a 1,2 Ghz dou mag is elég mindenre, amire meg nem arra más sem lesz elég. Nem vittát akarok nyitni csak ez olyan mint a anno a VGA téma amikor valaki annyáza a csúcs VGA-t mert nem elég gyors a E5100 procival.
-
batai15
félisten
régen énis igy voltam, azért is válottam wpre, majd vissza. elértünk egy szoftveres, és hardveres fejlettségre,ahol egy két kivételtől eltekintve ,ezek a hibák csak kis mértékben, vagy nem észrevehetőek , idegesítőek. 60 eft-ér 2 magos, normális felbontásu, giga ramos telokat lehet kapni, nagyobb kompromiaszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elemzői várakozások szerint a Samsung idei csúcsmodellje akár az új Apple készülékét is maga mögé utasíthatja.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest