- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
A HTC One X olyan durva akadásokra képes, hogy az bizonyítja igazán az android hibáit. Bár ott inkább az "agyondicsért" sense akasztja a rendszert.
1. állítás: akad a HTC tehát szar az android
2. állítás. a Sense felület akasztja(aminek semmi köze nincs az androidhoz)
Nha most akkor melyik?\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
roberto02
tag
"Erre a legjobb alternatívák a samsung csúcskészülékei éppen most az S3 és a Note2 " Miért szerinted csak a samu gyárt csúcskészüléket? ugyanúgy még htc one x-től kezdve szinte összes xperia és még sorolhatnám,egyébként az android ha van alatta 2 mag és 1 giga ram egy nagyon jó kis rendszer,nekem pl. Nexus 7-en soha nem fagyott le,nem akadt sosincs semmi baja.Általában azok szidják akik még 1.6..2.1 vagy akörüli felhasználok de ICS óta szerintem nagy változáson ment át és jó kis rendszer lett.
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
smisa
őstag
Nem akarlak megbántani, de pont a lentiek miatt vesz valaki google telefont. Nem 2x nagyobb tudású készüléket más gyártonál szará pakolt rommal amitől csak lassab az android. Ezért írtam már másnak is, hogy aki fikáza a Nexus-t nem használta "szerintem", ott még a 1,2 Ghz dou mag is elég mindenre, amire meg nem arra más sem lesz elég. Nem vittát akarok nyitni csak ez olyan mint a anno a VGA téma amikor valaki annyáza a csúcs VGA-t mert nem elég gyors a E5100 procival.
-
batai15
félisten
régen énis igy voltam, azért is válottam wpre, majd vissza. elértünk egy szoftveres, és hardveres fejlettségre,ahol egy két kivételtől eltekintve ,ezek a hibák csak kis mértékben, vagy nem észrevehetőek , idegesítőek. 60 eft-ér 2 magos, normális felbontásu, giga ramos telokat lehet kapni, nagyobb kompromiaszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- OTP Bank topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest