- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DemonDani #37 üzenetére
Én nem gondoltam sehogy, csak leírtam, hogy - szerintem - minek kellene teljesülnie a működéshez, de a két irányú késleltetés kimaradt a számításból.
Egyébként nem is azt érzem gázosnak, hogy az esetek 90%-ban mondjuk infrastruktúra fejlesztéssel meg lenne az elfogadható ping, hanem azt, hogy amint nyomok egy weblapot mondjuk egy másik gépen, vagy egyik program frissíti magát (nyilván nem csak akkor kell működnie, ha egyedül használod az otthoni netet), máris megtöbbszöröződik a ping, és beakad a játék - mondjuk pont amikor repül feléd egy rakéta. -
válasz
DemonDani #34 üzenetére
Egy egészséges netkapcsolat országon belül 33ms-os ping alatt van. Nekem a kis 2megás ADSL-lel innen az erdő széléről 21-23ms az index.hu felé.
Ha a BIX-ben lenne az AMD szervere, akkor nem lenne gond a késleltetés - szerintem. Feltéve, ha a ping idő megegyszik a valóságban tapasztalkható késleltetéssel játék közben.
Ausztria felé 51-52ms a ping (tőlem), tehát vagy országonként lesz szerver, vagy valami olyan módszert találnak ki, amihez nem értek. -
válasz
Translator #24 üzenetére
Szerintem olyasmi lehet, hogy az első real-time RT cucc, ami közel olyan minőséget ad, mint amikor CPU-n (nem valós időben) renderelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest