- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Attól tartok, hogy szerintem csak 5 percig használtad, hogy megnyugodhass mennyire is rossz az Apple. Már eleve a pusztán sebesség alapú megközelítés nem túl professzionális dolog egy munkafolyamat megítélésében. "Semmi köze az Apple-hoz vagy a Mac OSX-hez." "Más a Penryn elég elcseszett széria volt. Maga az FBDIMM egy zsákutca volt, nem kicsit nagyon." Elnézést kérek, ezek után nem tartom szakmailag megalapozottnak a véleményt, még a "shaky cam" videótól is eltekintve ahol pont Lightwavet demóznak ami köztudottan igazán frankón optimalizált a platformon. Egyáltalán hogy jön ide ez a hasonlítás, mi ez az állandó bizonygatási vágy a PC-sekben? Nekem végülis teljesen mindegy, csak már annyira unalmas. Ez még mindig nem releváns benchmark arra nézve, hogy a Xeon bármivel is gyorsabb lenne, rengeteg real world teszt adódna ahol konkrétan le lehet mérni.
-
M@trixfan
addikt
Ezt valami benchmarkkal jó lenne azért alátámasztani, nem igazán tapasztaltam ezt. Abból láttam mindig valós teljesítmény többletet, hogy fizikailag 8 mag van a gépben. Az igaz, hogy életemben nem volt még olyan stabil és iparilag megépített gépem mint a Mac Pro, de ezt nem a Xeon-nak és az ECC-nek tulajdonítanám főleg, hanem az Apple részletes odafigyelésének és az OS X-nek. Persze ezeket a gépeket pont ere találták ki, hogy évekig patent módon menjenek halkan, akár a 40 fokos melegben is. "Early 2008" Pennryn gépem van, szóval még C2Q éra, a Core I gépekkel nincs tapasztalatom.
-
M@trixfan
addikt
válasz
sketchifun #20 üzenetére
Szerintem a több foglalat támogatásában és az ECC memóriában van különbség, teljesítményben nincs. Lehet nem jól tudom, nyugodtan javítson ki valaki!
-
M@trixfan
addikt
"a Xeon E5-2600 v2-es sorozat egyelőre csak a partnereknek érhető el"
Az Apple is partner kategóriába tartozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest