- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Lehet, h csak én látom így, de ez a szőrösödés az arcon olyan ápolatlan külsőt kölcsönöz, lám Rambo-t is lekapcsolták, pedig ha megborotválkozik ugye...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
Tény, h akniek nincs haja az elöszeretettel növeszt magának szakállt ezzel is kompenzálva a hiányosságokat. Már ha férfi persze.
Érdekes, h az állán senki sem kopaszodik.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
Én szebb vagyok frissen borotválkozva. Ha én akkor más is. A bajusz öregít, a szakáll meg pláne. Egyébként én azt is tudom miért nő szakálla a hím egyedeknek.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Schuler888 #46 üzenetére
A borosta szúr a legjobban puszilgatás közben. Ez nem saját tapasztalat, a nők mondták nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest