- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha hiszed ha nem folyamatosan mennek a tesztek, sőt 1-2 hét és jön egy Imax B6 (megnyertem olcsóért).
DE eddig sajnos azt kell mondanom, hogy szép meg jó, meg okos meg igényes, de rossz a hatásfoka, főleg amikor már merülnek a cellák, akkor kezd el fűteni és hát a "fűtést" a cellák rovására csinálja.
Azért várom az Imaxot, hogy megtudjam a valódi nyers kapacitásokat a celláknak.A Soshine ugyan az mint a TOMO. A többire kis türelmet kérek, írni fogok!
PÜ-t
-
Xiaomi 10400? Nekem? Közöm sincs hozzá.
A panasonicok nem jönnek. Lassan 1 hónapja. Le is mondtam róla. Már úton van németből a Sanyo 2600-as 3.7V-os nem védettek. Mert mára kiderült az a legjobb a bankba.
A TOMO 4.1V-ig tölti a cellákat, esetleg 4.13-ig. Az meg azért nem oké, mert 4.2-ről tudja azt ami rá van írva. Ennek a másik fele a cut-off feszkó. A bank 3V-nál kb lekapcsol, pontosabban vibrál az OLED és hol tölt hol nem a teló. Érdemes rá figyelni a végén. Namármost itt is az van, hogy nem 3V-nál kell érteni a kapacitást. Hanem pl 2.75-nél. Ergo kevés olyan cella van amiből ki lehet venni a maxot külső töltő nélkül. Ez az elmélet, mert tesztelni nem tudom. A trustfire cellák már nincsenek meg. 1650-et tudtak /db a 3000 helyett.
Most használt laptop akkukkal kísérletezek, van itt amit elvben 4.35-re kéne tölteni stb. Majd ha megjöttek az új sanyok akkor kiderül mit tudnak a TOMO-ban és ha nem megy, akkor odaadom havernak aki feltölti nekem 4.2-re. Úgy is megnézem.A két link ugyan az, röviden tömören, sőt más néven is fut 7 ezer forintos ár magasságában. Ezzel ne foglalkozz. Az OLED kijelző színével se. Ami meg nem micro USB-s az régebbi modell. Több ilyen banknál láttam, hogy régen nem micro USB portos volt.
Attól akitől rendeltem azt küldi amit láttál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Linux kezdőknek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest