- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem gyanúsítás, ahogy írtam tipp. Nehéz elképzelnem, hogy évek távlatából fel tud idézni valaki neveket, amikor nem követte figyelemmel az eseményeket - én pl. biztos nem tudnék. Akinek kivételesen jó névmemóriája és úgy egyáltalán memóriája van, az persze megjegyezhet elkapott hírekből is neveket, szóval bármi megeshet, én elhiszem, hogy így volt.
Mindenesetre olyan szinten legalább követed, hogy tudod mikor kezdődik, én pl ennyire sem teszem 
-
Szten Márs
nagyúr
Én nem hiszem. Akit nem érdekel, az nem figyeli a neveket, nem követi az eseményeket, nem emlékszik fene tudja hány év távlatából arra, hogy kik voltak benne. Én arra tippelek, hogy igenis érdekli, és figyelemmel követi, akkor is, ha közben megvan róla a véleménye. Erre utal ez a bejegyzés is, mivel nekem pl. fogalmam sincs, hogy mikor kezdődik, sőt, ha a metróból nem látom kiplakátolva, akkor arról sem, hogy valamikor kezdődni fog.
-
Szten Márs
nagyúr
Honnan a pitéből ismered szemlátomást igen jól az előző VV szereplőit, ha ennyire utálod az egészet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindenesetre olyan szinten legalább követed, hogy tudod mikor kezdődik, én pl ennyire sem teszem