Új hozzászólás Aktív témák
-
-
David75
őstag
Android:Ha csak annyi bug lenne az érintős symbian-ba mint az android-ban akkor lehet hogy nem is lenne szükség maemo-ra.Arról nem is beszélve hogy nagy esélye lemossa az android a maemo-t is ugyanis majd mindegyik gyártó dobálja ki az androidos telefonokat és akárhonnan nézzük az android sokkalta előre mutatóbb mint az érintős symbian.
iPhone: Attól hogy te elfogult vagy mint a maemo-ba mint az android-ba sőt még a wm7-ben is benne lesz a multitouch.Miért? Mert rengeteg dolgot meg könnyít és leegyszerűsít.A capacitive kijelző pedig lassacskán általános lesz,az érintő kijelző legyen érintő kijelző ne nyomni keljen hogy jól összekarcoljam a kijelzőt.Sokkalta felhasználóbarátabb mint a resistive. Még a wm is erre fog átállni... Az meg tényleg a legnagyobb hülyeség hogy te megállapítod hogy az alkalmazások 70%-a hülyeség.Ha nekem lézerkard programra van szükségem akkor legyen,hagy döntsem el én hogy mi kell és mi nem és a programokról akkor beszélj ilyen badarságokat ha a nokia ovija felfejlődik az appstore+cydia egyetemes szintjére.De szerintem az android market-hez képest is kutya ütök.
Egyébként annak idején rengeteg symbianos telefonom volt.6600,N70,N93i,n73 de ami igaz az igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest