- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Lehet, én kb három éve vettem ennyiért. Így felmentek azóta az árak? Nincs olcsó kategória? Akkor is volt 20k-s blokk, de az a pár fok és a design nem ért ennyit. Nem figyeltem azóta az árakat, nekem ez is megfelel, hamarabb érzem hogy procit kéne cserélni, mint a blokkot.
-
zzolika
aktív tag
Köszi!
Ezek szerint tehát a DDC fejjel lefelé megy rá a blokkra, így csatlakozik. Már értem.
Az alig drágább, mint egy olcsó sima blokk nekem XSPC van, 8 ezerért vettem vadi újan, nem 70$/EUR.
Platformváltásnál az új foglalatos procinak sem nagyobb a hõtermelése, jó lenne a régi blokk/hûtõborda rá, ha nem variálnának mindig a felfogatással is. A blokkok között sincs olyan számottevõ különbség, csak pár fokot hoz. Ez jó hír, hogy van olyan cég aki még gondol a felhasználókra is, hogy van új lefogató, pláne ha ingyen! Nem csak lehúzni akar, hogy vegyél inkább új hûtõt is az új procihoz. Eddig csak a Noctua-tól hallottam ilyet. -
zzolika
aktív tag
Ezt nem tudtam. Ezek szerint az én DDC-met is rászerkeszthetném egy proci blokkra?
A felsõ csatlakozók miatt ez nekem kicsit fura így elsõre, hogy megy a víz a blokkba? Nincs valami robbantott szerkezeti kép, hogy is néz ez ki? (Nem szedtem még le a tetõt sosem, évek óta jól teszi a dolgát.)
Vagy ez a proci blokk ilyen spéci kialakítású? Ha igen, akkor nem biztos hogy lesz olyan új blokk (olcsón biztos nem), amivel lehet használni. -
zzolika
aktív tag
Nem jól számolsz. A 280 USD=280 EUR, ha erre jön még a nagyker/kisker haszon és az áfa, akkor 100 ezer felett lesz az ára
Kevesebbõl is egész jó vizet össze lehet hozni, fullcover gpu blokkal is (apróból lehet a felébõl is kijön).
Ennyit nem ad érte, aki nem a vízért csinálja. Aki meg nem akar szerelgetni, légteleníteni, az pláne nem.Az egyetlen jó ötlet talán a radival egybeépített tartály lehetne, de ez is csak külsõ elhelyezésnél jó (nekem a ház tetejére van téve a triplaradi), beépítve feltölthetetlen.
Milyen teljesítményû lehet ez az integrált pumpa? Azért vannak az ilyen megoldásokkal fenntartásaim.
[szerk]
#3 v-paci: Ha tényleg DDC van rajta, akkor az elég még a bõvítéshez is. Csak ha tönkremegy a pumpa, kidobod a blokkot is... Ha platformot váltasz és nincs lefogató, kidobod a pumpát...
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest